![]() |
no wła¶nie :) :D :kasa:
|
Cytat:
no przeciez mozna sobie glosniki (lub sluchawki) podlaczyc do wyjscia sluchawkowego w cd-romie ;) tu chyba o to chodzi :D |
Cytat:
|
z tego co wiem to na innych kompach działa :) ???
kolega wrzucał do innego kompa i było ok ! co ciekawe na kompie, w którym jest teraz tesh kiedys działała :) nie wiem od czego to zależy... slotu, irq, sterownika, sys op, szczę¶cia ? bios tesh jest chyba najnowszy w tej płycie. Może co¶ w biosie trzeba przestawić... jeszcze spr. czy da sie na inne irq j± dać 5 lub 7 bo na 11 jest. |
a wez ta karte u siebie na kompie sprawdz
wtedy bedzie wiadomo nieco wiecej |
wszędzie !
tylko cd-audio działa ok, bo jak wiadomo do tego nie potrzeba sound card :) a czy ma wbud. dĽwiekow±... nie jestem pewien ale chyba nie |
a w jakich okolicznosciach tak sie dzieje
czy np. w winampie, czy w grach, czy tu i tu ? czy plyta ma zintegrowana muzyczna ? ;) |
SB128 pci - "za szybki dĽwięk"
s±siad ma płytę abit kt7a i sb128 pci
na wszystkich windowsach ma ten sma problem - dĽwięk jest za szybko odtwarzany ! :) wiem że to jush było, ale szukałem i nie mogłem znaleĽć HELP co było robione: 1. via 4 in1 2. przekładanie karty do innego slotu 3. dziala na irq 11 (nie zmienialem jeszcze) 4. najnowsze drivery do sb128pci pod XP 5. directx 8.1 b O co chodzi? Wszyscy tu narzekaj± na te SB i na niektóre Live. Ja osobi¶cie mam 1024 player i nie mam z nim problemów. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:52. |