![]() |
No :) I już jest lepiej, sprawa się jakoś rozjaśniła. :)
|
no jesli chodzi o pierwsze wrazenie to Sid rOx :)
|
Cytat:
|
glosno sie zrobilo... nagle
czy to przez ten nieszczesny watek? bo jesli nietylko to prosze o szczegoly - przyznam ze topici 'wyscigowe' mnie osobiscie draznia i nie bede ukrywal niecheci - ale cheteni dowiem sie o reszte zarzutow... |
z czalym szacunkiem ale wlasciwie po co ta ankieta? czas pokaze, ktory "lepszy" o ile w ogole mozna rozpatrywac to w takich kategoriach...
|
ten topic chyba nie ma sensu, za duzo tego o nowych moderatorach
propos ankiety: nie mam zdania i tak tez zaglosowalem pozyjemy zobaczymy co z tego bedzie, mam nadzieje ze wszystko bedzie OK :fiu: |
Cytat:
PS"" Jeśli nie chcesz głosować - nie głosuj, nikt Cię przecież do tego nie zmusza. Wolna wola. |
Moderatorzy zdeklarowali się, że sami przeprowadzą sondaż dotyczący ich jako moderatorów.
Tak więc pozostawmy tą przyjemność dla nich. Pozdrawiam |
Nie za duzo tych dyskusji na temat nowych moderatorow???
To juz 3 ankieta w ciagu 2 dni Bez przesady...ile mozna ??? |
Który "lepszy" ?
Przybliżenie tematu ankiety:
Zagłosujcie, który z naszych kolegów bardziej spełnia Wasze (nasze) oczekiwania, która z tych osób jest w stanie przywrócić dawny klimat tego Forum, a jednocześnie być przyjaznym dla pozostałych Forumowiczów jak i rzetelnie wypełniać swoje obowiązki oraz podejmować słuszne, przemyślane decyzje jako Moderator. A może żadna z tych osób? A może obie? A może ... po prostu przekonajmy się sami. :) Dodam tylko, że chodzi o PIERWSZE WRAŻNIE |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:21. |