![]() |
Alcohol CloneCD NERO ->> trzymać wszystkie ?
Witam !
Od tygodnia upijam sie ALCOHOLEM 120% w wersji RETAIL;) i musze powiedziec ze na poczatku istnienia tego softu wogóle sie nim nie przejąłem - ale jak go jush instalnąłem to wszystko wypalam tylko nim !! Poprostu jest super ! No i teraz mam pyt - Mam na HDD 3 progsy do palenia Nero CloneCD i Alcohol Nero musi byc Alcohol tesh zostaje - wiec czy Clone CD ma jakies funkcje których nie ma Alcohol . Czy mam miec wszystkie 3 progsy czy moze clona sie pozbyć ? A jak Wy macie ? Dzieki i pozdrawiam |
Ja się właśnie zaczynam przekonywać do ALCOHOLU :jupi:
IMHO: Wywal CloneCD - po co ma Ci zaśmiecać system, coś co jest mało przydatne jak masz w/w programy ... :cool: |
Laser jaka masz wersje ALCOHOLA? bo chce sobie sciagnac RETAIL ale nie wiem jaka.. jaka jest najnowsza?
|
remix wystarczy, ze zerkniesz na inne forum :)
Ja mam cdrwina, clonecd, nero i alcohola na raz || 8) jak mam potrzebe to sobie uruchamiam :) |
ok juz znalazlem najnowsza wersja to: Alcohol 120% v1.4.0.103
jak ktosz szuka tego softu to info TU Pierwszy to w zasadzie bezposredni link byl wiec wywalilem. ThanatoS |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Nie zoriętowałem sie czy to najnowsza ale chodzi wzorowo -screen poniżej:chytry: |
Cytat:
Lepiej wejsc na pierwszy link co prawda to str kolegów ze wschodu ale tam na dole jest tesh od razu link pt ***1050;***1083;***1102;***1095;***1080;***1082; - nie znam Rosyjskiego ale dziwnie sie domysliłem co to jest:) |
OK widze.. to jak chcesz najnowsza RETAIL to zajrzyj do mojego posta wyzej...
a powiedz mi cos... bo uzywam tego programu pierwszy raz 1. czy emulator napedow jest tak dobry jak DeamonTools 2.29? czy jednak uzywac DT? 2. jak mam SD2.8 to mam uzyc profilu SD2? bo widze ze sa tam profile gotowe ale nie wiem czy ten SD2 to do wszystkich SD2 np 2.51 2.6 2.7 i 2.8? |
Cytat:
|
Cytat:
No bo to jest wersja RETAIL a to co nazywasz ... to nie jest to tylko K...G... moze sie przydać;) Co do Twoich pytań - jako emulatora cd uzywałem Daemona ale musze sie pobawić tym od Alcohola po co 15 roznnych progsów. Jesli chodzi o zab to nie wiem bo nie mam ostatnio doczynienia z tak zab płytami;) |
Cytat:
|
..............................
mam pytanie czy nie macie problemu z wyswietleniem strony pierwszej
(ta ruska) a i sie nie chce uruchomic 'nie mozna wyswietlic serwera'.... |
Re: ..............................
Cytat:
Kod PHP:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:53. |