![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja tam normalnie skopiowałem FIFA 2003 najpierw na dysk a potem nagrywałem na płytkę i spox. Działa bez zarzutu.^_^
|
re
Cytat:
Tak jak powiedzial S-T-R ze z emulatorem pojdzie wszystko ale co ci po takiej plytce ??? Najlepiej dobrze jest zrobić kopie w Cloncd lub Alcoholu... |
Przy wylaczonym nie chodzi :)
zadana z kopii |
jejku!
kopia z deamonem chodzi ZAWSZE... emulacja abezpieczenia i WSZYTKO pojdzie... przegrana zabezpieczona gre nalezy sprawdzac przy WYLACZONYM deamonie, clonei alkoholu - bo kzady z tych programow potafi oglupiac w ten czy inny sposb nagrywarke i zabezpeiczenie - inaczej to nei ma sensu... |
Sprawdzono
CloneCD 4.1.x.x + Demon kopia chodzi bez zarzutu. |
Po skopiowaniu ClonemCD v4.2 i dodaniu ->!! Demon329 fifa dziła bez zarzutu
kopia robiona na F1 (to ta co nie chciała działać). Mam zamiar spróbować jeszcze Alcohola może uda sie zrobic kopie 1:1 zgodnie z zaleceniami VLuki 8-) Pozdrawiam :cool: nexus6 ps. zostala do sprawdzenia kopia na LG (CloneCD 4.1.0.1) z Demon-em (info w nastepnym poscie) |
niewiem czy zauwazyles ze ona lamie sd 2.0 i 2.51
2.8 najwyrazniej nie daje rady skopiowac. |
fifa2003
CDClone Yamaha F1-UX (USB) fifa 2003 (SD2.80) kopia i:klnie:
F1 to nagrywara mojego kumpla Na cdrinfo pisza ze nie obsluguje SD ale w arykule do ktorego mnie odeslali stoi jak byk SD2.0 :) SD2.51 :) Upss kto klamie. Mam w domu LG GCE3220B i nie wiem czy jest sens palic nastepna plytke tylko na moim sprzecie. Moze ktos juz kopiowal f2003? Prosze o wskazowki. Pozdrawiam nexus6 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:04. |