![]() |
Zielona czy czerowna dioda wypala?
HEJ!
Mam pytanko a mianowicie jak wam sie wydaje czy wypalanie plyty nie ma przypadkiem byc sygnalizowane przez czerowna diode a nie zielona jak to ma czesto miejsc (np. Teac)? Nie wiem jak was ale mnie tem fakt troche irytuje.. czy te diody czerwone sa tak drogie? Czy ja zle rozumuje... |
Re: Zielona czy czerowna dioda wypala?
podaj typ palnika bo kazdy jest inny - w litkach chyba czrewona nagrywa - w LG zielona
|
Re: Zielona czy czerowna dioda wypala?
Cytat:
|
moze ten bart jest w tej samej sieci co ty i dzielice to samo niepubliczne ip... np siec z kablowki - i sa problemy z identyfikacja...
bo to nie jest pierwszy raz - przyzwyczaj sie do zycia jako bart... :D |
nie wiem jak ci to powiedziec ale ja mam fioletowo- niebieska diode :)
|
a tak w ogole to dioda nie nagrywa tylko pokazuja stan nagrywarki :D
|
a ja zolta... i u mnie wypala jak mruga... (tak szyyybciuuutko - myk, myk, myk)
|
A ja mam pomarańczową i jak nagrywam to mruga, ale powoli tak myyyk, myyyk, myyyk.Pewnie to dlatego że moja nagrywara wolno wypala.
|
moja to tdk 12x - i chyba tym mykaniem nadrabia to ze najczesciej wypala audio ze speedem 4x...
|
moja to nec x12. A mruga tak wolno bo pewnie chciałaby sobie szybciej. I tak sobie myśle że jak wgram Firmware od szybszego modelu to pewnie bedzie mrugało szybciej i nagrywało pewnie też;)
|
bedzei nrygalo taaaaak szybko ze nie zobaczysz...
|
Nie podpuszczaj bo sie pokusze i spróbuje.
|
U mnie w Sony 16/10/40 jest tylko jedna dioda zielona, która miga przy odczycie i nagrywaniu.
|
LG1610 :chytry:
to mam tak : zielona to mruga dostojnie , a pomarańczowa (żółta) jak opętana ;) I teraz to nie wiem czy wszystko OK. :buu: :buu: Pozdrowienia for all , :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:36. |