![]() |
Po prostu WhiteMan chcial zeby gra sie sama z plyty odpalala, wiec to dlatego ta opcja ma byc zaznaczona, oczywiscie pod warunkiem ze w obrazie plyty w ogole jest autorun. Rzecz jasna nie mo to nic wspolnego z wypalaniem plyty. I to by bylo na tyle.
|
Cytat:
|
Witam
Oczywiście płyta musi być wyposarzona w auto start. |
dziwie sie tylko ze grzeniu radzi ta opcje wlaczyc bo wiekszosc radzi dokladnie odwrotnie, bez tej opcji tez sie da nagrywac a jest to jeden z najprostrzych sposobow pozbycia sie klopotow z automatycznym odpalaniam programow po wlozeniu CD do stacji
no i co to ma wspolnego z nagrywaniem iso? |
Cytat:
Musi byc "autom.powiad o wkł"zaznaczone ,zeby system zobaczył ze włozono plyte. |
Cytat:
jeszcze jedno - jak ja palilem iso czy cue/bin to mialem klopoty z odczytem plyty jak nagrywalem w Disk-at-once, nie wiem czy to tylko moj palnik czy to jest zasada |
W np. nero: plik->nagraj plik obrazu->dajesz to .iso i wypalasz. Poza tym musisz miec wlaczone automatyczne powiadamianie o wlozeniu plyty we wlasciwosciach napedu.
|
Pytanie o iso!
W jaki sposob nagrac iso na plyte zeby po wlozeniu plyty np gra sama sie odpalala .Rzoumiecie mnie!??
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:16. |