![]() |
PAJACZEK NXG 5.0.1 Professional
sciagnalem sobie ten sofcik (bardzo fajny zreszta).
mam problem z ekranem powitalnym - wybor opcji :) moglby ktos pomoc i przeslac info na maila. |
Re: PAJACZEK NXG 5.0.1 Professional
Cytat:
wstydz sie!!! |
a kto powiedzial, ze nie kupilem ??? za co mam sie wstydzic ???
|
jesli to problem 'legalny; to zamiesc screena - moze ktos ci pomoze - jesli pytanie o 'ulatwienie' uruchomienia programu to zapomnij...
|
"ez html" może być alternatyw±. jest za zupełn± darmochę [chyba że ja o czym¶ nie wiem] i jest bardzo pałerzasty
|
Cytat:
wiec bys nie pytal |
olej pajaczka (z calym szacunkiem dla autora) i zainstaluj AceHTML 5.0 PRO ja go uzywam (po wielu testach innych programow) i uwazam ze jest najlepszy!
a uzywalem ezHTML, Pajaczka, Dreamweaver MX, easyHTML, simpleHTML, edit plus no i oczywiscie AceHTML 4.0 i 5.0 PRO |
a ja uzywam notepada i sobie go chwale ( no i czasami VI dla skryptów PHP ) i luuuuuuuz.
|
Cytat:
|
heh - VI to juz albo szczyt konserwatyzmu albo glupota - to jzu lepszy joe... czy najprostszy anwet texteditor z xwinwow czy czego tam uzywasz linuksowego - przeciez stron www nie ogladasz w trybie tekstowym no nie?
a notepad - owszem, owszem DO PRZEROBEK - ale jako glowne narzedzie jednak lepiej zainteresowac sie czyms innym - pajaczkie, ezhtml czy czyms takim - pisanei css'ow w notepadzie jest glownym kandytatem do glupoty roku |
Cytat:
a ja dodam, ze nie tylko CSS alei HTML i innych rzeczy piszac pierwsza ksiazke uzywalem tylko notatnika ale to mialo sens jednak przy pracy z kodem uwazam to za glupote od tego sa specjalne edytory tekstowe |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:40. |