![]() |
Jak myslicie oplaca sie taki zakup??
Otoz mam okazje kupic:
-Nagrywarke TDK 48x24x48 (nowka z 13.01.2003) za 360zl -Athlona 2.0GHZ OEM za 390zl -Gigabyte KT400 AGPx8 za 420zl powiedzcie cos na ten temat z gory dzieki!! |
Re: Jak myslicie oplaca sie taki zakup??
Cytat:
o nagrywarce nie bede sie wypowiadal, ale slyszalem na jej temat rowniez takie opinie, ze jedyna jej zaleta jest ciekawy wyglad. Czy za 360 zlotych sie oplaca nie wiem. Ja raczej kupilbym Lite-ona 48x12x48 OEM za 235 lub BOX za 275, albo i to raczej chetniej YAMAHE F1 za 340. Co do procesora, to jest to przecietna cena wiec jesli chodzi o nowke z gwarancja to mozesz kupowac. We wroclawiu najtaniej jest za 385. Za plyte cena jest rozsadna chociaz ja poszukalbym jeszcze tej samej, ale 7VRXP czyli na KT333. Jest sporo tansza a roznicy w wydajnosci prawie nie ma. Ogolnie oprocz nagrywarki mozesz kupowac sprzet. Z nagrywarka musisz zdecydowac sam, ale ja raczej bym odradzal. |
Moze tu sie wypowie ktos kto posiada TDK 48x24x48!!!!!!
CZEKAM !!! [Dodano 16.1.2003] Czy ktos cos dolaczy wkoncu od siebie??? |
Eno ludziska napiszcie cos jeszcze na ten temat!!
Czekam :buu: |
Niestety mimo dobrych checi ja juz Ci nie pomoge. Pytalem kilku kolegow, ale zaden takiego napedy nie uzywa :( Poszukaj moze jakis testow na zagranicznych stronach (watpie, czy na polskich juz sa).
|
Mam tdk od 2 miesięcy. żadnych problemów, zwłaszcza z dużymi (99) płytkami. wydaje się, że to bardzo porządne urządzenie.
|
a ty ile za swoj dales??? i powiedz mi czy sie oplaca wziac takiego
za 360zl ??? |
Hej ludzie powiedzcie cos jeszcze na ten temat!!
:cisza: :glaszcze: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:44. |