![]() |
Cytat:
|
[QUOTE]-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
[B]hmmm tomku - nie wiem jak to si stalo ale ja widze konfiguracje programowo sprzetowa kolegi - jest to soniak 16x i 3 wymienione z nazwy programy do kopiwania - jak sadze zaden z nich nie dziala... Sid Słoneczko :):), ja też widzę. Pytałem dlatego, ponieważ Kolega nie pisze w czym zrobione obrazy mu się kopią, a też i byłem ciekaw, czy ma inny napęd. Podaje nazwy programów, ale bez konkretów, czy to obraz Clona, czy Nero. |
Re: Re: Zrzucanie obrazu
Cytat:
Po wielu konsultacjach chyba bede winil naped, ale nie jestem pewien do konca, bo w koncu w eksploratorze kopiuje pliki prawidlowo, w tylko obraz jest nieprawidlowy (sic!) |
hmmm tomku - nie wiem jak to si stalo ale ja widze konfiguracje programowo sprzetowa kolegi - jest to soniak 16x i 3 wymienione z nazwy programy do kopiwania - jak sadze zaden z nich nie dziala...
nie wiem co to jest - nie spotkalem sie jeszcze z przypadkiem ze obraz po zamontowaniu (a nei da sie zamontowac uszkodzonego obrazu!) dziala w taki sposob... - inna sprawa ze alkohol i clone moga sie gryzc - juz wiadomo ze sporo w systemie miesza opcja 'hide cdr media' z alkohola, moze sa inne zonki... a jak narazie zostaje ci pregrywac nero i jeszcze jedno - skad wiesz ze plyta jednak nei jest zabezpieczona? |
Re: Zrzucanie obrazu
Cytat:
|
Zrzucanie obrazu
Witam!
Kopiuje plytke z plikami (dane niezabezpieczone) zrzucajac jej obraz na dysk. Teoretycznie wszystko jest ok, ale po zamontowaniu daemonem lub wypaleniu z plytki nie mozna przegrac/otworzyc czesci plikow, albo kopiuja sie z mniejszym rozmiarem (choc widac je prawidlowo). Moge skopiowac ta plytke, wrzucajac zawartosc na dysk i kopiujac w Nero i wtedy jest ok. Dlaczego zrzucony obraz jest nieprawidlowy? Sony 16/10/40, WinME, Clone, Alcohol, Blindwrite. thx 4 help |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:29. |