Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Czy warto?? (https://forum.cdrinfo.pl/f2/czy-warto-15468/)

Tomciopaluch 16.01.2003 16:49

Czy warto??

Jestem nowicjuszem w tych sprawach wiec mam ptanko!!!. Mam zamiar kupić nagrywarke LiteOn LTR 48246S.Czy jest dobra?? ,a może w jest coś lepszego w tym przedziale cenowym.
Z góry dzięki za podpowiedź!!!!!!!!!!!

tomgoo 16.01.2003 17:26

Trafiłeś w 6-stke!!!!!!!!!!
To bardzo dobry sprzet!!!!!!!!!

Yahol 16.01.2003 18:01

Odpowiedz moze byc jedna:
jak tylko cie spotkam - zamorduje!!!!!!!

PS: dlaczego? Przeczytaj "przyklejone"!

Martin_TP 16.01.2003 18:01

Dokladnie! Bardzo dobry wybor. :)

SEBAW 16.01.2003 18:06

Re: Czy warto??

Cytat:

Tomciopaluch napisa***322;(a)
Jestem nowicjuszem w tych sprawach wiec mam ptanko!!!. Mam zamiar kupić nagrywarke LiteOn LTR 48246S.Czy jest dobra?? ,a może w jest coś lepszego w tym przedziale cenowym.
Z góry dzięki za podpowiedź!!!!!!!!!!!

Dobry wybór, powinieneś być z niej zadowolony.

Zeus 16.01.2003 18:09

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
Trafiłeś w 6-stke!!!!!!!!!!
To bardzo dobry sprzet!!!!!!!!!

Witam
Czyzby juz tak bardzo denerwowaly Cie takie posty :D
Niema co sie zloscic przeciez 2 od gory post Sida jest Liteon vs costam costam :D a nie czy LiteOn jest warty zakupu :D
A tak serio to z tym sie niewygra nawet jak bedziemy udzielac idiotycznych odpowiedzi ((

Do Tomciapalucha:
poszukaj odpowiedzi na swoje pytanie we wczesniejszych postach (opcja szukaj). Poczytaj i wyciagnij wnioski sam :czytaj:
BTW piszesz "czy jest dobra??" Do czego?? jako spawarka, cd-rom, wysuwana podstawka pod piwo??? :D

Pozdrawiam

SEBAW 16.01.2003 18:15

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)
Odpowiedz moze byc jedna:
jak tylko cie spotkam - zamorduje!!!!!!!

PS: dlaczego? Przeczytaj "przyklejone"!

Co się tak denerwujesz, przecież nie było pytanie w sensie "czy to, czy to". Był podany konkretny model więc nie ma się czego czepiać. Wiem, że dużo było pisane o Liteonach, ale...

Yahol 16.01.2003 18:30

Cytat:

SEBAwl napisa***322;(a)
Co się tak denerwujesz, przecież ...
Jakis taki nerwowy jestem ostatnio! A jak sie mowi o nagrywarkach, szczegolnie:))

Martin_TP 16.01.2003 18:35

Ilość załączników: 1
Hymm.. to moze w takim razie cos takiego na takie posty ? :)

Pawel_k 16.01.2003 18:48

Liteon jest ok :)

SEBAW 16.01.2003 19:27

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)
Jakis taki nerwowy jestem ostatnio! A jak sie mowi o nagrywarkach, szczegolnie:))
To se wypij śklane wódy, to ci przejdzie...^_^ 8)

Tomciopaluch 16.01.2003 23:20

Najpierw dziękuje wszystkim Tym, co odpowiedzieli na moje pytanie:). W moim pytaniu zaznaczyłem, że jestem nowicjuszem, dlatego dziwi mnie postawa pewnych osób. Zwracając się z pytaniem miałem nadzieje,że znalazłem się we właściwym miejscu gdzie uzyskam odpowiedź na moje pytanie,bo przecież po to jest forum ( a może wolicie się miedzy Sobą przekomarzać????.) Do ZEUSA: będąc bywalcem naprawdę nie wiesz, do czego służy nagrywarka?? może niektórym służy ona jako podstawka pod piwo lub gin, co kto lubi***8230;***8230;.ale mnie ma służyć do nagrywania. A tak apropo to sprawdzałem ten model i nic mi wyszukało.
Pozdrawiam .
:)

Martin_TP 16.01.2003 23:25

Eh.. poprostu sie tu niektorzy denerwuja, jak postaja nowe topiki o ktorych juz byla wielokrotnie mowa. Dlatego najpierw przeszukaj forum, poczytaj dopiero sie pytaj. NAwet admimi takie ogloszenie dali na samej gorze. wiec nie dziw sie ze sie niektorzy denerwuja. Bo wlasnie skorzystanie z Szukania jest zalecane wlasnie NOWYM osoba na forum.

Yahol 16.01.2003 23:37

Qrcze!
Wystraszylem TomciaPalucha!
Bede teraz mial wyrzuty sumienia! Od tego sie robia guzy!
Qrde, co ja narobilem!
Wow!
:cisza: :buu: (( :o :( :P ??? :glaszcze: :chytry: :'(

Martin_TP 16.01.2003 23:41

Jak tego nie wytrzymasz nerwowo poszukaj dobrego psychiatry. Idz sie predko wyspowiadaj, porob dobre uczynki i wogole zyj w zgodzie z natura.. ^_^

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:33.