![]() |
sprzęt je very very gut
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dobra pogadaliście sobie...ale gość nadal nie wie czy ta nagrywarka jest dobra:) Ja mam Lite-On LTR 24102B i jest ok.A że Lite-On to porządna firma to nagrywarke mozesz kupic...
|
Cytat:
|
Cytat:
To tak jakby ktos sie spytal: - Jaki samochod - Do czego on ma byc? - Ty sie pytasz. .. no i teraz pasc powinna odpowiedz. I stosowne polecenie typu. no osobowy, ciezarowy.. etc. to samo jest z nagrywarkami. |
Cytat:
|
Cytat:
Przykro mi ze odebrales to jako zlosliwosc ale zastanow sie dlaczego np. Martin_TP ma dwie spawarki ???, moze dlatego ze jedna jest np pzeznaczona do wypalania muzy a 2 do wypalania danych??? BTW mam LiteOn-a 52246S czyli to samo co TY chcesz kupic :D i jestem zadowolony, mam tez HP8100 i tez jestem zadowolony choc mozliwosci obu spawarek sa diametralnie rozne. Pozdrawiam. |
Jak tego nie wytrzymasz nerwowo poszukaj dobrego psychiatry. Idz sie predko wyspowiadaj, porob dobre uczynki i wogole zyj w zgodzie z natura.. ^_^
|
Qrcze!
Wystraszylem TomciaPalucha! Bede teraz mial wyrzuty sumienia! Od tego sie robia guzy! Qrde, co ja narobilem! Wow! :cisza: :buu: (( :o :( :P ??? :glaszcze: :chytry: :'( |
Eh.. poprostu sie tu niektorzy denerwuja, jak postaja nowe topiki o ktorych juz byla wielokrotnie mowa. Dlatego najpierw przeszukaj forum, poczytaj dopiero sie pytaj. NAwet admimi takie ogloszenie dali na samej gorze. wiec nie dziw sie ze sie niektorzy denerwuja. Bo wlasnie skorzystanie z Szukania jest zalecane wlasnie NOWYM osoba na forum.
|
Najpierw dziękuje wszystkim Tym, co odpowiedzieli na moje pytanie:). W moim pytaniu zaznaczyłem, że jestem nowicjuszem, dlatego dziwi mnie postawa pewnych osób. Zwracając się z pytaniem miałem nadzieje,że znalazłem się we właściwym miejscu gdzie uzyskam odpowiedź na moje pytanie,bo przecież po to jest forum ( a może wolicie się miedzy Sobą przekomarzać????.) Do ZEUSA: będąc bywalcem naprawdę nie wiesz, do czego służy nagrywarka?? może niektórym służy ona jako podstawka pod piwo lub gin, co kto lubi***8230;***8230;.ale mnie ma służyć do nagrywania. A tak apropo to sprawdzałem ten model i nic mi wyszukało.
Pozdrawiam . :) |
Cytat:
|
Liteon jest ok :)
|
Ilość załączników: 1
Hymm.. to moze w takim razie cos takiego na takie posty ? :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:12. |