![]() |
Zle nagrywa?
dzien dobry!
Chcialbym sie poradzic w jednej sprawie: Gdy nagralem przez alcohol Need for Speed fot pursuit 2 (oryginal - save disk 2) to przy instalacji wyskakuje blad typu "corrupted file", zle nagrane pliki cos takiego. Mialem taki sam problem z Max payne (pirat ale przegrany 1:1 - save disk 2). Mam nadzieje ze jest ktos w stanie mi pomoc. LiteOn 40125S bios zson, ASPII 4.71 (te najnowsze), gdy nagrywalem Max Payne byly wtedy podstawowe z Win 98SE. Moze pomoze reinstalka windowsa, albo ASPII 4.60 ??? A moze mam cos ustawic w biosie ??? Prosze o pomoc, bo mam jeszcze gwarancje to zaniose do serwisu. Jesli byl juz ten temat na forum to prosze o link. Z gory dziekuje! |
sprawdź:
-DMA na wszystkich dyskach i napędach -najnowsze ASPI -nagrywasz w locie ?? -nagrywarke podłącz jako MASTER na osobnym kablu -podczas nagrywania nic na kompie sie nie robi -podczas nagrywania wyłącz niepotrzebne aplikacje -jeśli nie pomogło, prztestuj inny program do nagrywania (np pakietowego aby sprawdzić nagrywarke) -jeśli dalej nie pomogło - reinstalka windows -jeśli nic nie pomogło to wiesz... |
Re: Zle nagrywa?
[QUOTE]Karqs napisa***322;(a)
[B]dzien dobry! Chcialbym sie poradzic w jednej sprawie: Gdy nagralem przez alcohol Need for Speed fot pursuit 2 (oryginal - save disk 2) Coś mi się wydaje, że ta gra jest zabezpieczona nowym SecuRom`em, więc spróbuj ustawić parametry na ten bajer. Mogę się mylić. |
Re: Re: Zle nagrywa?
Cytat:
NFS HP2 jest zabezpieczony SD 2.8 Pozdrawiam |
Re: Re: Re: Zle nagrywa?
Cytat:
|
Cytat:
-Najnowsze to 4.71 ? -Tak -Jest jako Master Secondary -Raczej nic nie robie -Nie wylaczalem, trzeba wylaczac antywira? -Przetesuje InCD moze byc -Jesli nie pomoze to zrobie -Wiem... |
Cytat:
Próbowałeś nie nagrywać w locie ?? |
Cytat:
PS moze ma cos do zeczy to ze na plytce tytul pisze cienkim flamastrem z alkoholem? |
po płycie pisać można tylko czymś miękkim
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:06. |