![]() |
Brak trybu DAO w nagrywarce LiteOn 40125S
Witam uzywam NERO i nie mogę wybrac trybu DAO ktoś może wie co jest grane ??:buu:
System Windows 2000 Pro PL Prosze pomozcie !!! |
Re: Brak trybu DAO w nagrywarce LiteOn 40125S
Cytat:
|
Re: Brak trybu DAO w nagrywarce LiteOn 40125S
Cytat:
Wtedy Track-At_once jest domyslnie i nie mozna zmienic. Jezeli nie chcesz nagrywac multisesji daj No multisession i powinno dzialac :) |
Faktycznie wlaczylo sie DAO ale dalej nie moge uzyc Overburn`ingu ma plytkach :(
Wywala mi proszę włożyć inny nośnik o większej pojemności :buu: wkładamy 870MB plik zajmuje 840MB wiec nie wiem juz co jest grane. |
Cytat:
|
Tak tylko ze nie pojawia sie to okienko aby zatwierdzic overburning :buu:
Kiedys uzywalem i wszystko bylo ok ! W ustawianiach zaawansowanych mam zaznaczon zezwalaj na over... w trybie DAO. Max. dlugosc CD na 99.00.00 i niestety dalej nic nie moge wypalic :buu: |
Wylacz kreatora i zerknij w posty z ostatnich 2 tygodni bo ostatnio cos nowa fala chcacych nadpalac a nie wiedzacych co to overburning.;)
|
:) he
najciekawsze jest to ze juz uzywalem over... i nie mialem z nim nigdy problemow az do teraz. Juz szukam na forum. |
a nie ejt przypadkeim tak ze teraz te nowe Nero domyslnie chodzi jako kreator i trzeba dopiero go uszlachetnic specjalnym kodem alfanumerycznym co udostepni opcje wylaczenie kreatora?
bo cos slyszalem o takej akcji - i od tego casu nie upgradeuje Nero - pomimo ze mam oryginal OEM od nagrywarek... |
THX wszyskim za pomoc juz sobie poradzialem.
:idea: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:47. |