![]() |
Norton AntiVirus 2002-problemy
Wystąpił błąd w skrypcie na tej stronie
Wiersz: 316 Znak: 2 Błąd: Nieokreslony błąd Kod:0 URL:res://D:\PROGRA~1\NORTON~1\Cfgwiz.exe/CfgWizRoadmap.htm Co to może być???? -taka komedia pojawia mi się przy próbie odinstalowania Norton Antivirus 2002: Mam Windows XP+wszystkie aktualizacje Może ktoś miał podobny problem lub wie jak go rozwiązać?;) ;) ;) |
Witam!
a ten NAV jest z crackiem, trial przerobiony czy retail? a jak instalowales to wystapily jakies bledy? podaj wiecej informacji... |
[B]Witam!
a ten NAV jest z crackiem, trial przerobiony czy retail? a jak instalowales to wystapily jakies bledy? podaj wiecej informacji... Program jest w wersji OEM-był razem z płytą główną. Nie było najmniejszych problemów podczas instalacji. |
Norton AV 2002 błądzi
Współpraca Nortonów z Windows XP jest rozbrajająca. Norton Internet Security kompletnie blokował system. Norton AV 2001 nie jest "zgodny" z Windows XP. Norton AV 2002 ma błąd skryptu na tej stronie (myślałem, że to tylko u mnie). Działa jako tako Norton Internet Security 2002. Choć cały Norton to coraz bardziej przerost formy nad treścią.
|
Witam
Miałem też ten problem albo podobny juz nie pamietam ale też chodziło o NAV 2002 i jakis błąd w skrypcie. Jak sie okazało to w programie XPAntiSpy wyłączałem opcje "Wyłącz usługę zaplanowanych zadań". Znajomy stwierdził że to przez to się tak dzieje i miał racje. Nie należy wyłączać usługi zaplanowanych zadań. U mnie pomogło. POZDRAWIAM |
Nieprawda. Kiedyś używałem NSW 2002, teraz NSW 2003 (retail z netu) i nigdy nie miałem problemów na XP. 8)
|
esem - to ze u ciebie dzialal znaczy tylko to ze dzialal - u innych nei dziala i to tez znaczy tylko tyle ze u nich nie dziala - unikamjy generalizacji i nie zarzucajmy ludziom falszu w takich sytuacjach
u mnie nav walil sie na tyle ze bo dlugim oplakiwaniu wydatku kupilem kasperskego... i nie zaluje - szybsze to, nic mnie jeszcze nie zjadlo czyli nic nie rpzepuszcza - nav byl na tyle do bani ze wysylalem ludziom zarobaczone listy ktore rozwlal antyvir na serwie poczty (a nv pisal ze mam czysto) |
A nie lepszy jest Norton Antivirus 2003
|
Ilość załączników: 1
fajny link heheh SID ty psotniku ! ;)
|
... nie, no Sid, to jest rozbój w biały dzień z użyciem niebezpiecznego narzędzia :-o :boks: :cisza: parę paragrafów ci grozi ;) :cool: 8-)
|
takei cos lepsze niz kloda...
|
Tutaj leży wersja TRIAL antivira2003:
http://cdrom.digitalriver.com/pub/symantec/NAV9_15D.EXE |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:43. |