![]() |
hmm troche odgrzeje temat no ale nic (wybaczcie jestem tu nowy ;) )
mam TEAC W540E z ładnym napisem który mnie denerwuje oraz firmwarem 2.4A i za pierona nie obsługuje mi on safedisc'a ! mam obrazy płyt pierwszego dodatku do herosów 4 (gathering storm) ten jest zabezpieczony sd 2.0 !! oraz na przykład syberia pl zabezpieczona sd 2.8 !! i jak bym niekombinował to nie ma szans na poprawne wypalenie. może coś źle w clonie ustawiam? może mam złego clone'a ? nagrywarka z tego co sie dowiedziałem na stronce serwisu powinna palic do sd 2.51 bezproblemowo a tu mi z sd 2.0 jaja robi! a do tego jeszcze na forum przeczytalem ze mozna moja nagrywarka spalic nawet sd 2.8 ... elegancko ino jak? |
A co masz teraz?
|
Ja miałem tego TEACa(w540) z tym biosem(2.4a) i to i tak nie pomogło, jak nie robił kopi tak nie robi :(:(:(
|
Ciekawi mnie czy ten bios jest tak perfekcyjny i w ogóle, że nigdy nie będzie jego nowszej wersji? Przecież mogły pojawić się w nim jakieś niedociągnięcia, lub po prostu wymaga aktualizacji.???
|
Dziękuję za wypowiedź
|
na bios 2,4A sam oczekuje aż ktoś sflashuje i da na forum, sam nie kopiowałem safe disc 2,7 ale słyszałem, że safedisc 2.xx da się skopiować w clonecd zaznaczjąc "naprawiaj słabe sektory" ale chyba ten sposób jest do wersji 2.51.
|
ja mam ten sam problem.Czy ktos nie udostępniłby tego biosu 2.4A?
|
Cytat:
|
Cytat:
:) |
Jak zdobyć bios 2.4A, oto jest pytanie? 8)
|
Witam!
sorry ze tak pozno tu zagladam ale normanie nie wchodze do tego dzialu niestety chyba nie da sie go pobrac z netu :( ale jak juz kiedys pisalem to tu na forum sa magicy, ktorzy potrafia wyciagnac bios z nagrywarki... popytaj i uzyj funkcji szukaj w nagrywaniu plyt... tam byl taki temat o tym biosie jak ktos go wyciagnie z nagrywarki i udostepni Ci w formie pliku to bedziesz go mial :) a zapewniam Cie ze kopiuje wszystko bo mi kopiuje wszystko |
Remix!!
A można pobrać skądś ten bios??!! Czytałem twój post o tym. POMÓŻ!! |
he, he bios 2.4A, późno było to nie zaskoczyłem, no cóż szkoda
|
bios 2.4A?? mam 1.0H i to jest chyba ostatni, coś pomieszałem?
|
jesli masz bios 2.4A to skopiujesz to zabezpieczenie i SD2.8 tez :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:25. |