![]() |
Teac CD-W540E vs Safedisc
Ma potrzebę skopiowania gry zabezpieczonej SD2.7. Wg informacji na cdrinfo.pl jest to dla tej nagrywarki poziom nieosiągalny. Czy naprawdę nie ma żadnego sposobu na skopiowanie takiej płytki? Może ktoś zna jakieś metody, sztuczki, tricki:)
Czy jest to po prostu dla tego modelu bariera nie do przeskoczenia? |
jesli masz bios 2.4A to skopiujesz to zabezpieczenie i SD2.8 tez :)
|
bios 2.4A?? mam 1.0H i to jest chyba ostatni, coś pomieszałem?
|
he, he bios 2.4A, późno było to nie zaskoczyłem, no cóż szkoda
|
Remix!!
A można pobrać skądś ten bios??!! Czytałem twój post o tym. POMÓŻ!! |
Witam!
sorry ze tak pozno tu zagladam ale normanie nie wchodze do tego dzialu niestety chyba nie da sie go pobrac z netu :( ale jak juz kiedys pisalem to tu na forum sa magicy, ktorzy potrafia wyciagnac bios z nagrywarki... popytaj i uzyj funkcji szukaj w nagrywaniu plyt... tam byl taki temat o tym biosie jak ktos go wyciagnie z nagrywarki i udostepni Ci w formie pliku to bedziesz go mial :) a zapewniam Cie ze kopiuje wszystko bo mi kopiuje wszystko |
Jak zdobyć bios 2.4A, oto jest pytanie? 8)
|
Cytat:
:) |
Cytat:
|
ja mam ten sam problem.Czy ktos nie udostępniłby tego biosu 2.4A?
|
na bios 2,4A sam oczekuje aż ktoś sflashuje i da na forum, sam nie kopiowałem safe disc 2,7 ale słyszałem, że safedisc 2.xx da się skopiować w clonecd zaznaczjąc "naprawiaj słabe sektory" ale chyba ten sposób jest do wersji 2.51.
|
Dziękuję za wypowiedź
|
Ciekawi mnie czy ten bios jest tak perfekcyjny i w ogóle, że nigdy nie będzie jego nowszej wersji? Przecież mogły pojawić się w nim jakieś niedociągnięcia, lub po prostu wymaga aktualizacji.???
|
Ja miałem tego TEACa(w540) z tym biosem(2.4a) i to i tak nie pomogło, jak nie robił kopi tak nie robi :(:(:(
|
A co masz teraz?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:16. |