![]() |
Cytat:
:) |
Cieszę się że ktoś podziela moje zdanie:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja wam powiem że jak koś jest pierwszy raz na forum to chce zadać pytanie i otrzymać konkretną odpowiedz - przecież na takej zasadzie działa forum!
A jak takiemu gościowi napiszecie "znajdz sobie sam a mnie nie zaracaj gitary" albo "wyszukiwarka została stworzona aby ją wykorzystywać" itp.itd. to wtedy taki człowiek pomysli sobie "a to......." i sobie pójdzie z forum . A że forum jest moim zdaniem teraz w dołku to powinniśmy być bardziej wyrozumiali...i powinniśmy pomóc takiemu człowiekowi a potem pouczyć go aby następnym razem wpierw skorzystał z wyszukiwarki a potem ew.jeśli nic w niej nie znajdzie to pytał na forum:) |
Cytat:
aco do reakcji kolegó forumowiczów - no niestety sam 2 razy tłumaczyłem jak to się robi. A wystarczy szukać ;)) |
Cytat:
|
Cytat:
poza tym dodalem to do faqa o tym avatarze |
Przyznaje, ze czasem puszczaja mi nerwy ale jak byk na samej gorze jest napisane: Uzytkowniku-zanim zapytasz-POSZUKAJ. Czy tak trudno na to kliknac?. Przeciez SID nie pisal tego tak dla jaj.
A z tymi paluszkami to b.dobry pomysl :jezyk: || |
Cytat:
PS a najlepiej takim paluszki poadcinac zeby niemieli jak stukac w klawiature :D 8) |
Cytat:
|
Cytat:
Moze to tylko wrazenie ale ostatnio jest tu (czytaj: forum) jakas dziwna atmosfera, albo sie czepiacie o bledy ortograficzne albo ze to juz bylo (mozna by tak na 99% postow odpowiadac) albo sobie nawzajem przygadujecie. Hmmm pelnia sie zbliza czy co ?????? || Pozdrawiam wszystkich nerwowych forumowiczow :D i tych nie nerwowych tez:D |
albo ukamienować, łamać kołem, gilgotać, rozśmieszać w ogóle kazać czytać powtarzające się posty...
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:50. |