![]() |
PodrÓbka Ltr-40125s ???
Hej!
Na wakacjach kupiłem Lite-On'a 40125S w wersji OEM'owej za 285 zł. Ale mam wątpliwości, czy to jest orginalny. Nie mam na przodzie str. internetowej www.liteonit.com? Czy taki napis jest w wszystkich nagrywarkach, czy tylko nie OEM'owych, albo tylko tych, co są dawane do testów jako reklama? I jeszcze jedno: Jeśli, ktoś z was ma tę wypalarkę, to ile czasu zajmuje zapisanie całej płyty CD-R z prędkością 32x? Jeśli, to już gdzieś było, to prosze nie :cisza: mnie!!! Tylko odeślijcie, albo powiedzcie, że to było. OK?:) ... i jeszcze: mam celerona 400, 192 MbRAM - to może spowalniać nagrywnie płyt? |
Re: PodrÓbka Ltr-40125s ???
Cytat:
Ps. ciekawe komu by sie oplacalo podrabiac liteona ??? Pozdrawiam |
ten adres internetowy to naklejka, wiec to, ze jej nie ma o niczym nie swiadczy (mozna ja przeciez po prostu oderwac). Ja mam nagrywarke szyksza (48), ale nagranie 32x zajmuje okolo 3:30 (w kazdym razie pomiedzy trzema a czterema minutami)
|
Re: Re: PodrÓbka Ltr-40125s ???
Cytat:
Mam Celerona 400 192MbRAM i dysk 6,4 Gb 5400 obr./min. Cytat:
;) |
Re: Re: Re: PodrÓbka Ltr-40125s ???
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: PodrÓbka Ltr-40125s ???
Cytat:
P.S. Prawada z tymi chińczykami ^_^. Ale Lite-On, to chyba dobra spawarka, co nie ??? |
Re: Re: Re: Re: Re: PodrÓbka Ltr-40125s ???
Cytat:
ja mam litka i jestem zadowolony :D Pozdrawiam |
ja kupiłem cały zestawik w Vobisie razem z nagrywarką LiteOn i też z przodu nie ma napisu , ale na samej nagrywarce na obudowie ,w środku jest naklejka z opisem LiteOna .
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:58. |