![]() |
Nie za dużo tych "przyklejonych" postów?
Jak w temacie, tzn. nie wiem czy jest sens wieszania dwóch postów dotyczących tego samego, tzn. w poście witkowala oprócz kwestii regulaminowych znajduje się również instrukcja zamieszczenia obrazka, która jest też w wątku wyżej. Wiem, że temat trochę inny, ale jako rozwiązanie sugeruję zamieszczenie jednego posta o tytule "Regulamin, zamieszczanie obrazków i jedzenie tostów na Forum :D" zamiast dwóch.
Po drugie, może już czas przyszedł, aby odkleić posta nawołującego do głosowania na CDRinfo.pl? Post "zanim zapytasz, poszukaj" proponuję zostawić na dotychczasowym miejscu. A piszę tego posta dlatego, że jakoś mnie drażnią wszelkie przyklejenia:( [ale nie uważam, że są niepotrzebne] ;p |
Mnie też czasem coś drazni,ale Ty w tym Cieszynie masz tańszą tekilę:( :)
|
trzeba się przyzwyczaić że aktual;ne posty są troche niżej ...
ale z początku mnie też to :zly: :zly: |
Kwestia przyzwyczajenia:)
|
a moze tak nowy dział: "PRZYKLEJONE" :D
|
Cytat:
|
potlumacze sei teraz - bo to ja przyklejalem
glosowanie - sami chcieliscie i stwierdzielm ze to tam posiedzi do szczytnego zajecia przez nas 2go miejsca obrazek - bylem w BARDZO zlym humorku i nie mialem czym zapic wiec zrobilem taki maly post zeby ludzie sobie poczytali post witkowala to nei moja robota - ale tez ejst dobry... jest tylko jedno ale - wam te posty zaslaniaja miejsce, nowi i tak na nie nie patrza, a ja jestem juz stary i zmeczony :(... eh - pomysle... |
Masz racje NOL - ODKLEIC. Jesli post jest interesujacy, to sam sie winduje.
Brzuszki - nie ma co zazdroscic Nolowi. Po zmianie akcyzy - to juz nie to na poludniowej granicy ( jak ostatnio zauwazylem - ruch w branzy spirytusowej jakby sie zmniejszyl |
Ludzie czym więcej działów tym nudniej tu bedzie !!!!
Macie za przykład offtopic i na cdrinfo na wesoło |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:03. |