Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nie za dużo tych "przyklejonych" postów? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nie-za-duzo-tych-przyklejonych-postow-15534/)

Nol 18.01.2003 12:03

Nie za dużo tych "przyklejonych" postów?

Jak w temacie, tzn. nie wiem czy jest sens wieszania dwóch postów dotyczących tego samego, tzn. w poście witkowala oprócz kwestii regulaminowych znajduje się również instrukcja zamieszczenia obrazka, która jest też w wątku wyżej. Wiem, że temat trochę inny, ale jako rozwiązanie sugeruję zamieszczenie jednego posta o tytule "Regulamin, zamieszczanie obrazków i jedzenie tostów na Forum :D" zamiast dwóch.

Po drugie, może już czas przyszedł, aby odkleić posta nawołującego do głosowania na CDRinfo.pl?

Post "zanim zapytasz, poszukaj" proponuję zostawić na dotychczasowym miejscu.

A piszę tego posta dlatego, że jakoś mnie drażnią wszelkie przyklejenia:( [ale nie uważam, że są niepotrzebne] ;p

brzuszki 18.01.2003 12:50

Mnie też czasem coś drazni,ale Ty w tym Cieszynie masz tańszą tekilę:( :)

Patrix 18.01.2003 12:57

trzeba się przyzwyczaić że aktual;ne posty są troche niżej ...
ale z początku mnie też to :zly: :zly:

tomgoo 18.01.2003 13:19

Kwestia przyzwyczajenia:)

+++LeWaP+++ 18.01.2003 13:35

a moze tak nowy dział: "PRZYKLEJONE" :D

brzuszki 18.01.2003 14:21

Cytat:

+++LeWaP+++ napisa***322;(a)
a moze tak nowy dział: "PRZYKLEJONE" :D
:D :D :D

-Sid-The-Rat=> 18.01.2003 14:24

potlumacze sei teraz - bo to ja przyklejalem

glosowanie - sami chcieliscie i stwierdzielm ze to tam posiedzi do szczytnego zajecia przez nas 2go miejsca

obrazek - bylem w BARDZO zlym humorku i nie mialem czym zapic wiec zrobilem taki maly post zeby ludzie sobie poczytali

post witkowala to nei moja robota - ale tez ejst dobry...

jest tylko jedno ale - wam te posty zaslaniaja miejsce, nowi i tak na nie nie patrza, a ja jestem juz stary i zmeczony :(...

eh - pomysle...

bgn 18.01.2003 14:44

Masz racje NOL - ODKLEIC. Jesli post jest interesujacy, to sam sie winduje.
Brzuszki - nie ma co zazdroscic Nolowi. Po zmianie akcyzy - to juz nie to na poludniowej granicy ( jak ostatnio zauwazylem - ruch w branzy spirytusowej jakby sie zmniejszyl

Patrix 18.01.2003 14:57

Ludzie czym więcej działów tym nudniej tu bedzie !!!!
Macie za przykład offtopic i na cdrinfo na wesoło

Nol 19.01.2003 07:49

Cytat:

bgn napisa***322;(a)
Masz racje NOL - ODKLEIC. Jesli post jest interesujacy, to sam sie winduje.
Brzuszki - nie ma co zazdroscic Nolowi. Po zmianie akcyzy - to juz nie to na poludniowej granicy ( jak ostatnio zauwazylem - ruch w branzy spirytusowej jakby sie zmniejszyl

Bgn, jak widomo, Polak potrafi. Ruch się zmniejszył, niektóre mrówy zabrała fala powodziowa, ale zawsze się coś znajdzie. Jeszcze tak nie było, żeby w Cieszynie pomysłów na biznes i przyjemność zabrakło ||

Nol 19.01.2003 07:51

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
Mnie też czasem coś drazni,ale Ty w tym Cieszynie masz tańszą tekilę:( :)
Heh... 8)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:03.