![]() |
Windows XP Aktywacja
Zainstalowałem sobie windowsa XP i musze go aktywować kiedyś widziałem taki program który generował numerki do Home, Corporation, Professional i czy ktoś ma ten generator lub działający serial jak tak to proszę na maila: patryk@rybnet.pl
|
Re: Windows XP Aktywacja
Cytat:
|
Witam !
Zamieszczałem go tutaj dwa razy i dwa razy wylatywał - ale u mnie sie zachował;) I pieknym lobem leci do Rybnika8) |
Cytat:
|
Ja mam sposób na XP.
Wystarczy go raz zarejestrować i znaleźć folder Windows\System32 (jego zawartość będzie widoczna po wcześniejszym wyłączeniu ukrywania plików systemowych) A tam znaleźć plik Wpa.dbl i skopiwoać go na dyskietkę. Po ponownej instalacji wystarczy skopiować ten plik w tamto miejsce. UWAGA sztuczka ta działa tylko na tym samym komputerze z jedną konfiguracją sprzętową, czyli jam wymienisz karte grafiki rejestrować musisz na nowo... Ale zawsze coś.... Nie trzeba sie tłumaczyć w telefonie dlaczego itd... || 8) |
Dzięki!!! ale niestety nie podziałało:buu: :buu: :buu:
A może ktoś mi kluczyk podeśle Mam Windows XP Home Edition PL (no przecież nie oryginał!!!!) Kiedyś miałem zainstalowanego windowsa xp z dobrym numerkiem ale na starym kompie i teraz na nowym nie wchodzi ten numerek!!!!! Help!!!! Hilfe!!!! Pomocy!!!!Help!!!! Hilfe!!!! Pomocy!!!! |
wysłałem na prywatne
|
Cytat:
Leci .... bum kurde chyba w okno trafiłem:D |
Cytat:
|
E patrix ten numerek też nie działa a Windowsa mam zintegrowanego z SP1 !!!!
HELP!!!! |
Luuudzie na priv z takimi sprawami!!! ((
CLOSED |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:33. |