![]() |
Udostępnianie folderów
Czy jest możliwe udostępnienie w sieci folderu na hasło(tzn. tak żeby w otoczeniu sieciowym jak się kliknie np. komputer Patryk to żeby pokazały się foldery a jak się na któregoś kliknie to wyskoczy monit o hasło)????
Mam Windows XP Professional PL i zainstalowaną usłue udostępniania plików i drukarek:help: |
trzymajcie mnie bo nie wytrzymam. czy oni robią to specjalnie? przecież sid po coś przypiął uwagi nt korzystania z forum na samej górze. ludzie używajcie rozumu!
|
a i jeszcze jedna prośba. niech na łąmach tego tematu nickt nie udzieal odpowiedzi na to pytanie. pliz. zróbcie to dla mnie
|
Cytat:
|
Re: Udostępnianie folderów
Cytat:
|
patrix, nie wiedzieć czemu stajesz po stronie ludzi którzy nie chcą, bo wątpię żeby nie umieli znależć tej informacji na tym forum. co więcej post dotyczący tego zagadnienia nawet szczegółowo [wręcz łopatologicznie] i wyczerpująco wyczerpał ten temat. osatnia wypowiedź jest tam datowana na 15 stycznia. czyli 3 dni temu. może i przegiąłem, ale nadal będę walczył z takim postępowaniem. jestem przeciwny takiemu stanowi rzeczy. będę tepił takie posty i ich autorów choćby mnie tępili...
nie ma zmiłuj oto wspomniany przeze mnie post |
Sam dzisiaj szukałem odpowiedzi na te pytanie, ale wykorzystałem taką bardzo dobrą wyszukiwarke na tej stronie i bezproblemu znalazłem odpowiedz. A więc opcja:
SZUKAJ |
Cytat:
Ale nie musisz wyrażać opinii w taki sposób ... wystarczy poprostu "olać" taki topic. Też mnie to wnerwia, jest ocja szukaj. Poprostu wystarczy to napisać a nie wyżywać się na kimś... |
faktycznie wyglądało to tak jak bym stał po ich stronie ...
|
przemas - masz racje - ale zastanwo sie czy warto szarpac nerwy - ja przykleilem tego announcementa w nadziei ze 10% go przeczyta a 1% sie zastosuje... bo znam polskie realia gdzie kazdy jest madry i kazdy chce wszystko na tacy - nie wygrasz z tym a samemu sie i narazisz i zdenerwujesz
kizio - dlugo tu jestes - dlaczego zes nawet nie probowal szukac? he? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:19. |