Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Udostępnianie folderów (https://forum.cdrinfo.pl/f5/udostepnianie-folderow-15554/)

kizio 18.01.2003 18:21

Udostępnianie folderów

Czy jest możliwe udostępnienie w sieci folderu na hasło(tzn. tak żeby w otoczeniu sieciowym jak się kliknie np. komputer Patryk to żeby pokazały się foldery a jak się na któregoś kliknie to wyskoczy monit o hasło)????

Mam Windows XP Professional PL i zainstalowaną usłue udostępniania plików i drukarek:help:

przemas 18.01.2003 18:36

trzymajcie mnie bo nie wytrzymam. czy oni robią to specjalnie? przecież sid po coś przypiął uwagi nt korzystania z forum na samej górze. ludzie używajcie rozumu!

przemas 18.01.2003 18:37

a i jeszcze jedna prośba. niech na łąmach tego tematu nickt nie udzieal odpowiedzi na to pytanie. pliz. zróbcie to dla mnie

Patrix 18.01.2003 18:57

Cytat:

przemas napisa***322;(a)
a i jeszcze jedna prośba. niech na łąmach tego tematu nickt nie udzieal odpowiedzi na to pytanie. pliz. zróbcie to dla mnie
zobaczymy kiedy ty sie o coś zapytasz :P

Patrix 18.01.2003 18:59

Re: Udostępnianie folderów

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
Czy jest możliwe udostępnienie w sieci folderu na hasło(tzn. tak żeby w otoczeniu sieciowym jak się kliknie np. komputer Patryk to żeby pokazały się foldery a jak się na któregoś kliknie to wyskoczy monit o hasło)????

Mam Windows XP Professional PL i zainstalowaną usłue udostępniania plików i drukarek:help:

Wszystko masz pod prawym przyciskiem myszy ...

przemas 18.01.2003 19:34

patrix, nie wiedzieć czemu stajesz po stronie ludzi którzy nie chcą, bo wątpię żeby nie umieli znależć tej informacji na tym forum. co więcej post dotyczący tego zagadnienia nawet szczegółowo [wręcz łopatologicznie] i wyczerpująco wyczerpał ten temat. osatnia wypowiedź jest tam datowana na 15 stycznia. czyli 3 dni temu. może i przegiąłem, ale nadal będę walczył z takim postępowaniem. jestem przeciwny takiemu stanowi rzeczy. będę tepił takie posty i ich autorów choćby mnie tępili...

nie ma zmiłuj

oto wspomniany przeze mnie post

Ice 18.01.2003 22:09

Sam dzisiaj szukałem odpowiedzi na te pytanie, ale wykorzystałem taką bardzo dobrą wyszukiwarke na tej stronie i bezproblemu znalazłem odpowiedz. A więc opcja:

SZUKAJ

Patrix 18.01.2003 22:51

Cytat:

przemas napisa***322;(a)
patrix, nie wiedzieć czemu stajesz po stronie (...)

oto wspomniany przeze mnie post

Przemas jeśli Cie uraziłem to sorki.
Ale nie musisz wyrażać opinii w taki sposób ...
wystarczy poprostu "olać" taki topic.

Też mnie to wnerwia, jest ocja szukaj.
Poprostu wystarczy to napisać a nie wyżywać się na kimś...

Patrix 18.01.2003 22:54

faktycznie wyglądało to tak jak bym stał po ich stronie ...

-Sid-The-Rat=> 19.01.2003 06:40

przemas - masz racje - ale zastanwo sie czy warto szarpac nerwy - ja przykleilem tego announcementa w nadziei ze 10% go przeczyta a 1% sie zastosuje... bo znam polskie realia gdzie kazdy jest madry i kazdy chce wszystko na tacy - nie wygrasz z tym a samemu sie i narazisz i zdenerwujesz

kizio - dlugo tu jestes - dlaczego zes nawet nie probowal szukac? he?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:19.