![]() |
Cytat:
DZIEKI !!! Dostep do skanera mam stoi obok mnie !! Powiedz ile tego jest i jak to przezucimy ... |
Cze! Pytalem mojej kolezanki od sztuki. Sypnela jakimis tytulami. jezeli bedzie miala na CD, to jutro to masz.;)
Pytasz o skany. Rozumiem, ze nie masz dostepu do skanera!? daj znac czy CI to jeszcze potrzebne! |
Witam !
No niestety - mieszkam pod Łodzia. Interesują mnie zdjecia skany itp. |
Niewiem gdzie to mozna znalezć w necie ale jezeli jesteś z warszawy to napewno znajdziesz to w dużych wypożyczalniach video typu Beverlyhils lub Hoolywod .Moja szwagierka ostatnio coś takiego robiła z historii i tam zdobyła sporo materialów
|
Powstanie Styczniowe, R.Traugutt , Muzyka wojskowa - POSZUKUJĘ NA GWAŁT !!
Witam !
Chodze do Liceum Im Romualda Traugutta i mam za zadanie przygotowac prezentacje w Power Poincie na temat Traugutta oraz Powstania Styczniowego. Potrzebuje w tym celu jak najwiecej zdięc, obrazów / skany wszystkiego co jest z tym zwiazane - najlepiej w kolorze albo cz-b byle w dobrej jakosci / Poszukuje takze piosenek wojskowych o tek tematyce / nawiazujacych do tego okresu / - to ma byc prezentacja w klasie Bedzie przedstawienie a na monitorach prezentacja fotek z głosników muzyczka, Która klasa bedzie miała ładniej wystrojoną klase wygrywa ... Prosze Was o pomoc czasu jest niewiele ... bardzo niewiele ... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:42. |