![]() |
Radeon a TV
Pod karta graficzna Radeon 9500, w odbiorniku TV obraz jest czarno-bialy! Co z tym zrobic?
Z jednej strony, na kablu jest euro, z drugiej wtyczka (q... podobna do PS2! skleroza!) Kabel ma 12 mb. Pozatym szystko OK, dzwiek, itd. |
Witam !
Ta wtyczka podobna do PS/2 to złącze S-Video Co do obrazu to sie ciesz ze przy tak długim kablu i złączu S-Video masz wogóle obraz ! U mnie połączenie takie nie działa :'( Co do lolorów to pokombinuj z ustawieniami - MUSI byc ustawione Pal - x gdzie x to rózne lit alfabetu bo sa rózne PALE musisz pokombinowac - u mnie chodzi na Pal-b Belgia Ja miałem obraz Cz-B jak podłączyłem kamere do kompa i ustawiłem na NTSC jakis tam |
Dzieki!
A jaki jest alternatywny sposob podlaczenia TV pod kompa? |
Cytat:
Taki jak ja mam czyli cinch - koncentryk - cinch S- Video - kabel - S-Video S-Video - Kabel - EURO Nie wem czy sie da ale podobno tak - mozna jeszcze kombinowac z S-Video - kabel - Cinch ale trzeba miec jakąs redukcje przejsciówke / do sa to dwa rózne standady o róznych typach przekazywanych sygnałów / po innej czestotliwosci |
z tym cz-b obrazaem - tzeba chyba przełaczyć w ustawieniach karty z NTSC na PAL :blee:
|
Cytat:
|
Cytat:
I napisz, jaki efekt. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:21. |