![]() |
Cytat:
|
Najważniejsze, że problem z głowy:) Swoją drogą mogłeś wyłączyć wirtualny napęd w opcjach alcoholu, a nie brutalnie;) pozbawiać go kontrolera usuwając z menadżera urządzeń. Jeśli zależy Ci na korzystaniu z obu programów, spróbuj tak zrobić.
Pozdrawiam |
Jeszcze jedno: instalujac i usuwajac na odwyrtke Alcohola zauwazylem, ze ten sprytny program pozostawia slady, cholera wie gdzie - blacklisty jakie czy wpisy w rejestrze. Podobnie jest z Clone CD, w przypadku np. zlego wpisania numerkow za nic nie mozna ponownie poprawnie zainstalowac programu. Tu znakomicie dziala C3CU - czy jest cos w tym rodzaju dla Alcohola?
pozdrowienia ponowne |
Po usunieciu z menedzera urzadzen wirtualnego cd i kontrolera scsi utworzonych przez alcohola nero odpala bez problemu. Jednak alcohol kaze sie powtornie zainstalowac, bo ich nie ma. Mam fizyczny kontroler scsi adapteca - wychodzi na to, ze w takim ukladzie albo nero, albo alcohol. Oba naraz raczej nie...
Tobybylonatyle, pozdrow. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nero i Alcohol
Cytat:
|
Dzieki za wszystkie. Mam nastepujace podejrzenia: Mam CD-ROM, palnik i 3 wirtualne napedy Daemon Tools. Alcohol po zainstalowaniu wprowadza kolejny wirtual i Nero sie chyba w tym gubi. Tak jak wyzej napisano, chodzi chyba o wirtualne napedy. Sprobuje pokombinowac z literami napedow, bo Alcohol przestawia po swojemu. Pozdrowienia:)
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nero i Alcohol
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Nero i Alcohol
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Nero i Alcohol
Cytat:
|
Re: Re: Re: Nero i Alcohol
Cytat:
|
Re: Re: Nero i Alcohol
Cytat:
|
Re: Nero i Alcohol
Cytat:
|
Raczej nie. Mam zainstalowane Nero 5.5.10 i Alcohol 1.4.0 Build 103 w jednym systemie (windows XP PRO) i nie miałem żadnych problemów.
|
Nero i Alcohol
Czy Nero "gryzie sie" z Alcoholem? U mnie objawia sie to tym, ze gdy mam zainstalowanego Alcohola, Nero podczas otwierania w nieskonczonosc sprawdza magistrale SCSI/IDE.
Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:56. |