![]() |
Kiedys, dosc dawno temu, uzywalem ECD Pro, do 2x nagrywarki scsi Philips cdd 2600. Bylo milo, ale to juz prehistoria, to samo dotyczy chyba narzedzi. Jako kombajn do nagrywania (i obrobki muzyki!), bez fajerwerkow z zabezpieczeniami, Nero jest chyba najlepszy, radze rozstac sie z Creatorem, tym bardziej ze masz z nim kolopoty. Pozdrow.:)
|
Nie każdemu podoba sie Nero, próbowałem kilku programów do nagrywania
ECDA nie był zły, problemów z nim nie miałem, ale teraz używam WinOnCD 5.02. Co do ściąniętych plików to kiedyś zauważyłem ciekawą rzecz - przy włączonej autoochronie Nortona AntuVirusa 2002 i skanowaniu wewnątrz plików skompresowanych - w ściągniętych lub przegrywanych spakowanych plikach nie zgadzała się "suma kontrolna" CRC i wyskakiwał błąd, przy wyłączonej autoochronie błąd się nie pojawiał. |
Cytat:
|
A masz jakis szczegolny powod dla ktorego uparles sie na ECDC? Lepiej daj sobie z nim spokoj bo to i tak badziewie, zarzuc nowa wersje nero i bedziesz mial spokoj. :)
|
pewnie ściągasz flashgetem a on czasem źle skleja pliki ...
|
Mam problem z Easy CD Creator!!
??? ??? ??? Mam problem z każdą wersją Easy CD Creator, po ściągnięciu nie chcą sie zainstalować!, prubowałem na windowsie xp i 98! nie wiem czemu prosze o szybką pomoc??? pisze coś takiego np:The contens of this file cannot unpacked.The executable you are attemping to run has been corrupted.Please obtain another copy of the file, verify its integrity, and try again??? ??? ???
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:03. |