![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pomimo wszystkich czesto przymusowych głupot to były najlepsze czasy:D |
Cytat:
Pozdrowienia dla wszystkich studentow a takze nauczycieli :) Przezyc jakos te 3 najblizsze tygodnie :blee: |
Cytat:
A dziękuję , dziekuję wcale nie zapomniałem jak to było parę latek temu wstecz. A pocieszając Cię to uważam, iż te wszystkie egaminy na studiach,nawet te najtrudniejsze ( np. ja zdawałem LOGIKĘ na 2 roku 16 razy) to naprawde małe piwko w porównaniu do super niewdzięcznej pracy belfra gdzie każdy może tobie a ty nie możesz nikomu. Ja bym się tam na studia jeszcze wrócił...... Ech , te wspomnienia :'( aż łezka sie w oku kręci. |
Pedros ja wiem wiem kazdy ma jeden taki przedmiot przynajmniej na rok ze az sie bialko w oczach scina
a jeszcze tak sie nie zdazylo zeby mnie ktos gdziekolwiek musial wnosic 8) a co do cierpienia to wlasnie cierpie a pewna wystawa w wawie przeleciala mi kolo nosa niestety i to jest wlasnie cierpienie przez ktore nienawidze paru przedmiotow a w dalszym rozumowaniu wydzialu fantomas ach prosze bardzo niech kopiuje || krzyz na droge hehehehehehehehehehehhehehehehe a na rozprawe doktorska przyjde z dyktafonem hehehheheehehehehehe niech kopiuje || ale koniec - sprawozdanie oddane laborka zaliczona jeszcze tylko przede mna 3 kartkowki 4 egzaminy albo i 6 zalezy jak pojdzie :) aha i zapomnialem jeszcze jedno sprawozdanie z 5 razy gorsze od tego - :jupi: Majonez rulez - czyli student potrafi hehe trzym sie wszyscy i powodzenia w wszelkich egzaminach a dla co niektorych hmm nauczycieli tudziez wykladowcow niech pamietaja jak to bylo pare lat temu :) RiT2 dobrze wiedziec ze nawet nauczyciele sie obijaja hehe |
Cytat:
|
Majonez, tylko dodaj znak copyright, bo jakiś zbyt zapracowany nauczyciel akademicki przez przypadek zaimportuje Twoje wyniki do swojej pracy, przyjmując je za swoje - wszak ma tyle na głowie, że nie będzie sobie zawracał głowy takim drobiazgiem, ze to nie jego, i laury za Twoją ciężką pracę spadną na inną głowę.
Miłego dnia PS. Jak to dobrze, że ja mam już z tym spokój od dłuższego czasu, ale czy na zawsze, to się jeszcze okaże. Hej! |
Re: Re: Re: aaaaaaaaa szlag mnie trafi
Cytat:
Każdy ma swojego mola. Ja miałem Teorię Sterowania i Teorię Przekształtników Statycznych, "zasłużeni" dostawali na lab. jądrówki ćwiczenie z lasera... Kiedyś (ech... jak to brzmi) zatęsknisz za czasem kiedy było: "Panie profesorze, przyjmie pan na egzamin podpitego studenta?, Przyjmę, Chłopaki, wnoście Majoneza" :) Acha i pamiętaj - cierpienie uszlachetnia ;) |
Re: Re: aaaaaaaaa szlag mnie trafi
Cytat:
jedno slowo RZEŹNIA |
Cytat:
wysle ci na maila wieczorem - to jest arkusz kalkulacyjny z 48 wykresami i jedna tabelka i to jest tylko 1 czesc sprawozdania :) |
Re: aaaaaaaaa szlag mnie trafi
Cytat:
|
Cytat:
Majonez mozesz to zamiescic jako załacznik w troche wiekszej skali ... I czy ktoś moze mi wyjasnić CO TO JEST ??:blee: PS: Jeszcze rok i sto dni + wakacje i = $#^$)()+@!#!#!@#$(*!*$ MATURA !:'( |
ja też już po egzaminach, jeszcze tylko końcowy z anglika (za którym nie przepadam specjalnie):cool:
|
a ja ku swej wielkiej uciesze mam już po egzminach... :) :3msie:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:44. |