Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   aaaaaaaaa szlag mnie trafi (https://forum.cdrinfo.pl/f5/aaaaaaaaa-szlag-mnie-trafi-15616/)

Krzycho83 20.01.2003 21:47

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
krzycho ale ty jestes wyjadacz dasz rade
Team member też sobie poradzi ;p

grzeniu 20.01.2003 20:25

Cytat:

RAVENSHEART napisa***322;(a)
NAJŚWIĘTSZE SŁOWA
Pomimo wszystkich czesto przymusowych głupot to były najlepsze czasy:D

A teraz to sobie mozna tylko przy kszynce pyfka powspominac...ech to byly czasy i to se ne wrati:blee:

RAVENSHEART 20.01.2003 19:55

Cytat:

misz_masz napisa***322;(a)
Ja bym się tam na studia jeszcze wrócił......
Ech , te wspomnienia :'( aż łezka sie w oku kręci.

NAJŚWIĘTSZE SŁOWA
Pomimo wszystkich czesto przymusowych głupot to były najlepsze czasy:D

Bartez 20.01.2003 19:42

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
a co do cierpienia to wlasnie cierpie a pewna wystawa w wawie przeleciala mi kolo nosa niestety i to jest wlasnie cierpienie przez ktore nienawidze paru przedmiotow a w dalszym rozumowaniu wydzialu

Majonez czyzby to byla ta sama wystawa na ktora wlasnie sie dowiedzialem ze tez nie pojade??? :(

Pozdrowienia dla wszystkich studentow a takze nauczycieli :)
Przezyc jakos te 3 najblizsze tygodnie :blee:

misz_masz 20.01.2003 19:37

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
Pedros ja wiem wiem kazdy ma jeden taki przedmiot przynajmniej na rok ze az sie bialko w oczach scina
a jeszcze tak sie nie zdazylo zeby mnie ktos gdziekolwiek musial wnosic 8)

a co do cierpienia to wlasnie cierpie a pewna wystawa w wawie przeleciala mi kolo nosa niestety i to jest wlasnie cierpienie przez ktore nienawidze paru przedmiotow a w dalszym rozumowaniu wydzialu

fantomas ach prosze bardzo niech kopiuje || krzyz na droge hehehehehehehehehehehhehehehehe a na rozprawe doktorska przyjde z dyktafonem hehehheheehehehehehe niech kopiuje ||

ale koniec - sprawozdanie oddane laborka zaliczona jeszcze tylko przede mna 3 kartkowki 4 egzaminy albo i 6 zalezy jak pojdzie :) aha i zapomnialem jeszcze jedno sprawozdanie z 5 razy gorsze od tego - :jupi:

Majonez rulez - czyli student potrafi hehe

trzym sie wszyscy i powodzenia w wszelkich egzaminach
a dla co niektorych hmm nauczycieli tudziez wykladowcow niech pamietaja jak to bylo pare lat temu :)

RiT2 dobrze wiedziec ze nawet nauczyciele sie obijaja hehe

A dziękuję , dziekuję wcale nie zapomniałem jak to było parę latek temu wstecz. A pocieszając Cię to uważam, iż te wszystkie egaminy na studiach,nawet te najtrudniejsze ( np. ja zdawałem LOGIKĘ na 2 roku 16 razy) to naprawde małe piwko w porównaniu do super niewdzięcznej pracy belfra gdzie każdy może tobie a ty nie możesz nikomu.
Ja bym się tam na studia jeszcze wrócił......
Ech , te wspomnienia :'( aż łezka sie w oku kręci.

Majonez 20.01.2003 18:02

Pedros ja wiem wiem kazdy ma jeden taki przedmiot przynajmniej na rok ze az sie bialko w oczach scina
a jeszcze tak sie nie zdazylo zeby mnie ktos gdziekolwiek musial wnosic 8)

fantomas ach prosze bardzo niech kopiuje || krzyz na droge hehehehehehehehehehehhehehehehe a na rozprawe doktorska przyjde z dyktafonem hehehheheehehehehehe niech kopiuje ||

ale koniec - sprawozdanie oddane laborka zaliczona jeszcze tylko przede mna 3 kartkowki 4 egzaminy albo i 6 zalezy jak pojdzie :) aha i zapomnialem jeszcze jedno sprawozdanie z 5 razy gorsze od tego - :jupi:

Majonez rulez - czyli student potrafi hehe

trzym sie wszyscy i powodzenia w wszelkich egzaminach
a dla co niektorych hmm nauczycieli tudziez wykladowcow niech pamietaja jak to bylo pare lat temu :)

RiT2 dobrze wiedziec ze nawet nauczyciele sie obijaja hehe

ThanatoS 20.01.2003 16:38

Cytat:

Fantomas napisa***322;(a)
Majonez, tylko dodaj znak copyright, bo jakiś zbyt zapracowany nauczyciel akademicki przez przypadek zaimportuje Twoje wyniki do swojej pracy, przyjmując je za swoje - wszak ma tyle na głowie, że nie będzie sobie zawracał głowy takim drobiazgiem, ze to nie jego, i laury za Twoją ciężką pracę spadną na inną głowę.
Miłego dnia
PS. Jak to dobrze, że ja mam już z tym spokój od dłuższego czasu, ale czy na zawsze, to się jeszcze okaże.
Hej!

To nie moja dziedzina :), a nauczyciele akademiccy maja swoje sprawy, niz importowanie danych od Majoneza||

Fantomas 20.01.2003 15:18

Majonez, tylko dodaj znak copyright, bo jakiś zbyt zapracowany nauczyciel akademicki przez przypadek zaimportuje Twoje wyniki do swojej pracy, przyjmując je za swoje - wszak ma tyle na głowie, że nie będzie sobie zawracał głowy takim drobiazgiem, ze to nie jego, i laury za Twoją ciężką pracę spadną na inną głowę.
Miłego dnia
PS. Jak to dobrze, że ja mam już z tym spokój od dłuższego czasu, ale czy na zawsze, to się jeszcze okaże.
Hej!

Pedros 20.01.2003 15:17

Re: Re: Re: aaaaaaaaa szlag mnie trafi

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
hehe fizyka hehe - zapraszam na laboratorium z reaktorow i bioreaktorow
jedno slowo RZEŹNIA

Nie turbuj się waść.
Każdy ma swojego mola. Ja miałem Teorię Sterowania i Teorię Przekształtników Statycznych, "zasłużeni" dostawali na lab. jądrówki ćwiczenie z lasera...
Kiedyś (ech... jak to brzmi) zatęsknisz za czasem kiedy było: "Panie profesorze, przyjmie pan na egzamin podpitego studenta?, Przyjmę, Chłopaki, wnoście Majoneza" :)

Acha i pamiętaj - cierpienie uszlachetnia ;)

Majonez 20.01.2003 15:11

Re: Re: aaaaaaaaa szlag mnie trafi

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)
czarna magia :o wspolczuje, a ja myslalem, ze laboratorium z fizyki to najgorsze, co moze studenta spotkac :buu:
hehe fizyka hehe - zapraszam na laboratorium z reaktorow i bioreaktorow

jedno slowo RZEŹNIA

Majonez 20.01.2003 15:04

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Majonez mozesz to zamiescic jako załacznik w troche wiekszej skali ...

I czy ktoś moze mi wyjasnić CO TO JEST ??:blee:

PS: Jeszcze rok i sto dni + wakacje i = $#^$)()+@!#!#!@#$(*!*$ MATURA !:'(

zamiescic nie moge wiekszej bo nie przejdzie przez kontrole hehe
wysle ci na maila wieczorem - to jest arkusz kalkulacyjny z 48 wykresami i jedna tabelka i to jest tylko 1 czesc sprawozdania :)

andrzejj9 20.01.2003 13:43

Re: aaaaaaaaa szlag mnie trafi

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
zaraz trafi mnie szlag i juz nie bedzie majoneza
nie ucze sie do egzaminu
nie ucze do kola
nawet do kartkowki tez nie

ja ciagle siedze nad jakims SPRAWOZDANIEM

juz nie moge patrzcie co teraz robie te wykresiki to jeszcze mi 6 takich RZEDOW zostalo !!!

:buu: :wsciekly: :sciana:

czarna magia :o wspolczuje, a ja myslalem, ze laboratorium z fizyki to najgorsze, co moze studenta spotkac :buu:

Laser 20.01.2003 12:44

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
wiecie co albo ja nie zamiescilem screena albo juz za dlugo przy kompie siedze
jeszcze raz oto co robie obrazek nalezy odwrocic o 90 stopni w prawo

Witam !

Majonez mozesz to zamiescic jako załacznik w troche wiekszej skali ...

I czy ktoś moze mi wyjasnić CO TO JEST ??:blee:

PS: Jeszcze rok i sto dni + wakacje i = $#^$)()+@!#!#!@#$(*!*$ MATURA !:'(

Zetoxa 20.01.2003 09:33

ja też już po egzaminach, jeszcze tylko końcowy z anglika (za którym nie przepadam specjalnie):cool:

+++LeWaP+++ 20.01.2003 09:13

a ja ku swej wielkiej uciesze mam już po egzminach... :) :3msie:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:44.