![]() |
Płyta i zasilacz...
Poszukuje płyte główna (ok 300zl)do Durona1300 która obsługuje sdramy(mam ich 512).Bylem zdecydowany na ECS k7s5a, ale po wlaczeniu opcji "szukaj" i przeczytaniu starych postów jush mi chyba przeszlo(chociaz w sklepie zapewniano mnie ze maja serie z nowiutkim biosem i w ogole miód-malina).Kolejny moj problem to zasilacz: 235W.(standardowa konfiguracja:1 hdd,1 fdd,1 cdrw, tnt2)Na temat zasilania slyszalem skrajne opinie, ze wystarczy 200W lub ze 350W to za malo. Gdzie lezy prawda? Jakie plyty obsługujace sdramy mozna jeszcze dostac?
|
Re: Płyta i zasilacz...
Cytat:
Wiem ze pewnie wywolam wojne ale co tam. Moja kobieta ma ECS K7S5A i zero !!!! problemow. Ja mam zasilacz 250W i niemam problemow 2 hdd 1 cdrw 1 cdrom geforce 2mx 400 live Pozdrawiam |
witam mam kompa od 10 lat a ostatnie 3 lata jade na plytach głownych MSI.nie sa one idealne ale niech mi ktos pokaze idealna płyt pod AMD.miałem KT7.266 KT3 333 a obecnie mam KT4 . Wypalam gram bawie sie video itp sprawy i nie miałem problema .jest to całkiem niezła firma jesli chodzi o pł gł .cenowo przystepna. ps. Moja rada o SD-Ram pora zapomnieć i jak najszybciej sprzedac to już wzasadzie histor. zasilacz 300 W spoko wystarczy
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:41. |