![]() |
Super Azo Crystel - czemu narzekacie
Mam do was forumowicze pytanie - czemu klniecie na Verby DLP Crystal. Nagrywałem na x40 i nie miałem jak do tąd żadnych problemów :). x24 nie miałem więc nie wiem jakie są - te z CMC czy jakoś tak. Fakt faktem że nagrywałem muze - z prędkością x4 - może w większych szybkościach jest innaczej. Feurio pisze, że te x40 są z Mitsubischi Chemicals - to chyba dobrze o ile się orientuję - Metal Azo też miałem z tej samej firmy.
Podzielcie się ludziska swoimi opiniami - za niedługo skończę paczkę tych płytek i nie wiem czy wziąć kolejną czy przerzucić się na co innego ??? np. TDK Reflexy - grunt żeby były w grubych pudełkach - tak do 2.2 za sztukę. |
Jesli to od Mitsubishi to spoko a z tymi od CMC to lepiej daj sobie spokoj.
|
Cytat:
A jest jakas mozliwosc na rozpoznanie firmy bez wkladania plytki do napedu ??? Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
a tak serio to tez nie wiem. Chociaz mi na razie nie padla jeszcze zadna plytka (na tej nagrywarce - nagralem moze z 50 wiec nie tak duzo) wiec kupuje ciagle esperanzy po 90 groszy i czasami verbatimki po chyba 1,50 i nie przejmuje sie tym, jaka to firma, dystrybutor, producent czy cokolwiek innego. Pewnie do pierwszych skopanych plytek :( |
nie zauwazylem przeklenstw na DLP Crystal.
Za to przeklinam chwile w ktorej nabylem DataLife. Ja wypalam praktycznie tylko muzyke, i te cholerne plyty przeskakuja mi w odtwarzaczu. |
Oj narzekali ludziska - ale chyba na te x24 od CMC. Chyba więc kupię kolejne pudło czterdziestek crystali :)
A tak swoją drogą to na pudełku pisze (z tyłu u dołu) kto zrobił tą płytkę np. Mitsubischi Chemicals. Nie wiem tylko czy jak płytka jest z CMC to czy tam pisze to sam - mam nadzieję że nie :jezyk: |
Cytat:
|
Kupilem ostatnio spin DLP Crystal 24X i zachowuja sie w nowym LiteOn'ie jak co najmniej jakies noname'y. Juz lepiej mi czyta chociazby Princo, Platinum, Akossy czy Esperanze... no comment ???
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:36. |