![]() |
A ju***380; my***347;la***322;em, ***380;e sobie co***347; ***347;ci***261;gn***281; z forum ||
|
Archeologia kwitnie...
|
juz nie dzialaja chciales chyba napisac...
|
Cytat:
|
dzięki
|
Wkkrótce pojawi się nowa wersja TMPGEnc PL...
Prace nad pl trwają... :cisza: :rotfl: :pisze: :pisze: |
te pełne wersje chyba są nielegalne
triala każdej wersji2.xx mopżna zdjąc przez [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{1ABF72A 3-8502-4EC4-A42A-BCE3755E0C70}] kreatorek coś nie działa w 2.53 |
Re: Re: Wkrótce...
Cytat:
Ja tam nie wiem.:P :P Kto chce niech pobiera. (Miałem gdzieś wersję 2.53PL...) Przypominam link do ściągnięcia TMPGEnc 2.59... >>>>>>>>>>> Download >>>>>>>>>>> |
Cytat:
|
Już jest plik TMPGEnc.exe spakowany.
Proszę go wypakować do katalogu tmpgenc i zastąpić tą wersją pliku. Czekam na komentarze...:P Powodzenia.:P :cisza: >>>>>>> Download >>>>>>>> |
Witam ponownie.
Dziś powinien pojawić się TMPGEnc 2.59 PL Jak tylko wrzucę go na serwer podam link..... |
Re: Wkrótce...
Cytat:
2.59 zawiera bug'a, który uniemożliwia utworzenie wszelkiego rodzaju "mutacji" VCD, czyli tzw. xvcd, nie radzi sobie z bitrate video VBR, warto by było przeskoczyć do 2.51x. lub nawet 2.52x. |
Wkrótce...
Witam ponownie po długiej przerwie.
Wkrótce pojawi się nowsza wersja TMPGEnc 2.59...:cisza: MPEG-2 bez ograniczeń w wersji polskiej. Tym razem przetłumaczone jest o wiele więcej niż w wersji poprzedniej. Jest również pomoc, ale w języku angielskim. Wkrótce podem linki do pobrania TMPGEnc Plus PL. Proszę o cierpliwość. Pozdrawiam all.......... |
Cytat:
Pozdrawiam. |
Ja wypowiem moje skromne zdanie: z calym szacunkiem dla Twojej pracy.. nie ma sensu 'polonizowac' tego softu. Wszystkie funkcje w brzmieniu angielskim sa raczej zrozumiale, a poza tym jesli korzystamy z jakichs FAQ czy innych 'pomocy', to one i tak sa przewaznie po angielsku i dotycza angielskiej wersji programu. Tyle mojego zdania. Tym niemniej podziwiam zaciecie i upor ;)
Pozdrawiam! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:14. |