![]() |
Super BIOS 2,4 TEAC 540E
poszukuje tego BIOSu może ktoś ma to bardzo prosze o pomoc pozdrawiam.
reszcz@o2.pl;) |
Czy naprawde nikt nie ma ?
|
Z tym biosem to moze byc tak jak z wersja 1.0A do 524E, to jest bios fabryczny i nie bylo tego w necie a tez ludzie w swoim czasie szukali i bezskutecznie. O ile wiem to z teaca nie da sie wyciagac biosu jak np z liteona czy LG wiec nie dziw sie ze nikt ci sie nie zglasza z pomoca. Jeszcze pytanie, czy opinie nt tego biosu sa sprawdzone i pewne bo ja jakos nie jestem przekonany po tych raptem 2-3 postach tu na forum ze ponoc kopiuje najnowsze SD. Ja moze sprobowalbym zapytac w serwisie teaca, niekoniecznie majac zamiar korzystac z ich uslug, czasem mozna dowiedziec sie rzeczy ktorych dlugo szuka sie w sieci, jak to mowia pytanie nic nie kosztuje. :)
|
Cytat:
Nie ma nic gorszego jak legendy. 8) |
Cytat:
|
Witam!
tak sie sklada, ze moja spawarka ma ten bios i wile razy nagrywalem juz SD2.8 i nowego SecuRoma nie mam zadnych problemow z tymi zabezpieczeniami chcialem swego czasu dokupic sobie Litka ale jak okazalo sie, ze moja tez kopiuje wszystko to stwierdzilem, ze nie bede wydawal kasy :) |
Cytat:
|
Witam!
a niby jak mam to zrobic??? nie umiem! i podobno z Teac'ow nie da sie wyciagnac biosu...??? |
Ja tez mam taka i tez nie wiem jak skopiowac ten bios((...
No moze dla tego ze w teac'ach sie nie da??? :D :blee: (( :D |
to jak go tam wgraliście ?
tylko nie mówcie mi że był od nowości... fabrycznie :P |
Cytat:
|
new
Tak tak, ten bios byl juz jak ja kupilem......
...aha ja kupilem versje OEM!!!!!..... |
Witam!
...u mnie tez byl fabrycznie i tez kupilem wersje OEM. ja mam ta spaware z napisami na przodzie tacki |
Ilość załączników: 1
Tak, ja tez mam z tymi napisami na obudowie(tacka)....
.....a wyglada to idetycznie jak zdjecie zessane z oficjalnej stronki TEAC'a!!!!!!!!!............. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:33. |