![]() |
What a f*** z tym XP
PO instalacji windowza XP nasuw ami sie jedno pytanie. PO jaka cholere ja mam wysylac do microsoftu majla z jakimis tam danymi?
ale to nie ejst najwazniejsze........... bardziej interesuje mnie to czy jak zrobie formata i znowu zainstaluje XP i przy probie laczenia wyskoczy jakis blad ze produkt jest zarejstrowany????? co wy na to??? |
Re: What a f*** z tym XP
Cytat:
Z tego co wyczytałem z rózznych "fachowych" gazet wynika ze po kazdym formatowaniu dysku albo wymianie np płyty głównej co sie wiaze z ponowną instalacją systemu trzeba ponownie dzwonić do centrali rejestracyjnej MicroShit Polska i ponownie rejestrowac produkt. Jesli czestao wymieniasz dysk twardy płyte główną to moga Ci podziekwac i powiedzieć ze odmawiają podania klucza bo robisz piractwo... |
Wystarczy ze zmienisz sieciówke i juz masz z głowy rejestracje - z tego powodu w pewnej firmie majac legalnego XP zainstalowali anty spy ;)
|
Ja tam slyszalem o takich wersjach XP ktore niepluja sie o aktywacje :) nawet po wimianie polowy komponentow 8)
slyszalem tez o programach ktore wylaczaja w windowsie to niepotrzebne utrudnienie :)|| |
I również jest rozwiązaniem wersja box win xp
|
wiec co mam zrobic zeby ta wresja ktora teraz mam sie nie pytala o rejestracje?
program jakis, tzreba, czy mieszanie w rejestrze? |
to jest już Twój wybór jeżeli masz legalnego ...
|
mam legalnego, ale chcialbym go "odlegalizowac" tzn zainstalowac na kilku kompach\dyskach...... wiec za kazdym razem teoretycznie muzse go rejestrowac!!!!! a ja che to jakos ominac
|
więc potrzebujesz to coś ||
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:14. |