![]() |
aaaaaaaaaa zaraz mnie coś trafi !!!
nie wiem co się stało ale za każdym razem kiedy wcisnę F to uruchania mi się wyszukiwanie plików, T włącza się outlook i jeszcze jest pare innych klawiszy które włączają przeróżne rzeczy!!!!!!! Poprostu nie idzie normalnie pisać!!!!! jak to cholerstwo wyłączyć? Pracuję na winxp i zrobiło się to wczoraj nawet nie wiem w jaki sposób. Zrobiłem reinstala i dalej to samo :( Pomóżcie bo oszaleję!! podaczas pisania tego posta outlook włączył mi się ponad 10 razy!!!
|
... qrde w mordę, wygląda to na wredny typ wirusa, skoro uchował się po formacie to może siedzi w boot-sektorze, zrób dyskietki ratunkowe w Kasperskim i przeskanuj komputer.
|
Cytat:
|
Cytat:
Sprawdz wiec japierw to, niewykluczone, ze uda Ci sie w ten sposob rozwiazac problem. |
jeśli masz windows 98 lub ME
to odpal z dyskietki startowej wiersz polecenia i wpisz: fdisk/mbr wtedy nadpisze sie bootsektor dysku. Wprawdzie to polecenie sełuży do wywalania lilo z linuxa, ale chodzi o to aby nadpisać bootsektor. |
Cytat:
|
Qrcze jednak to nie była wina windowsa tylko klawiatury. Mój brat wylał sobie na nią herbatę i nie raczył mi nawet o tym powiedzieć ((. Nie wiem na co on liczył, że nie zauważę?! Otworzyłem ją dzisiaj a tam takie bajoro, a że styki są na folii to się wszystko posklejało. Ścieśki się poprzerywały, chyżby herbatka z kwasem?! :) No ale dobrze że miałem lutownicę więc porobiłem nowe połaczenia kabelkami :)
|
jesli mowisz
o tej folii ktorej sa dwie warstwy to lepiej by bylo jakbys to polaczyl sreberkiem od czekolady i posklejal przezroczysta tasma klejaca. efekt w 100% gwarantowany, przynajmniej u mnie to zadzialalo :)
PS. i wlasnie tu miala sie znalezc ta odpowiedz :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:01. |