![]() |
przeskakiwanie utworów audio
Siemka! Mam taki problemik. Posiadam nagrywarke LG 8080B 8x/4x/32. Plyty audio nagrane na mojej nagrywarce notorycznie przeskakuja w mojej wieży (posiadam pożądną wieże Pioneera) Nie wiem w czym problem - czy nagrywarka do kitu czy plyty nie takie. Dodam jeszcze ze w moim sprzecie slucham plyty nagrywane na innych nagrywarkach i niektore nie przeskakuja. prosze powiedzcie co jest - czy ta nagrywarka nadaje sie na smietnik czy co? Dzieki
|
Re: przeskakiwanie utworów audio
Cytat:
|
Re: Re: przeskakiwanie utworów audio
Cytat:
|
Nie uzywaj plyt czyszczacych w napedach komputerowych bo moga narobic duuuzo balaganu przy wysokich obrotach plyty, najlepiej delikatnie wilgotna szmatka, tylko wtedy trzeba naped rozebrac zeby dojsc do elementu optycznego, wbrew pozorom nie jest to trudne. :)
|
Cytat:
|
Cytat:
PS Powinienem w poscie powyzej dopisac zeby nie stosowac zadnych rozpuszczalnikow ani tym podobnych substancji bo skonczy sie to zle dla plastykowej optyki. |
Ok! Juz duzo moich watpliwosci zostalo rozwianych. Dziaki. Gwarancji na nagrywarke juz nie mam czyli trza bedzie ja rozkrecic i wyczyscic - ale jak to zrobic. Wiadomo sa srubki i trzeba je odkrecic, ale czy nic tam sie nie rozpadnie czy laser jest w miare dostepny. Odpowiedzcie mi prosze jak to zrobic - czy taki laik, ktory pierwszy raz bedzie to rozkrecal poradzi sobie (srubki umiem odkrecac) no i co czyscic spirytusem najlepiej?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:17. |