![]() |
jezeli mowisz
o tej folii ktorej sa dwie warstwy to lepiej by bylo jakbys to polaczyl sreberkiem od czekolady i posklejal przezroczysta tasma klejaca. efekt w 100% gwarantowany, przynajmniej u mnie to zadzialalo hehe.
|
Re: jezeli mowisz
Cytat:
|
czyzby kolejny zakrecony uzytkownik pomylil przyciski 'odpowiedz' z 'nowy temat' :P
oj, jesli tak to kludeczka chyba bedzie :D |
tak sie pakuje plyty z czekoladą,albo z czarnym rapem^_^
|
VermilioN to juz drugi twoj bezsensowny post w krotkim czasie .Jaja sobie z nas jakies robisz ??? . Na Onecie w dziale sportowym tez jest taki jeden nazywa sie megatomek ( pewnie niektorzy wiedza o kogo chodzi ) Ale z tego kmegatomka mozna sie chociaz posmiac a tu to nie wiadomo o co chodzi .Dla przykladu podaje jak megatomek skomentowal odejscie Lapinskiego z Legii
"Pewnie teraz będzie grał w Orłach Górskiego. Światowe turnieje halowe nad dachem stadionów na rzecz adoptowanych uciekinierów z solarium trzylufowego stoją przez nim otworem.Ale zawsze będę mu pamietam cudownie technicznie strzeloną bramkę ręką San Martini. (megatomek, 2003-01-22 19:33:52) " :fiu: :blee: :fiu: |
Re: jezeli mowisz
Cytat:
raz to mogl byc przypadek ale teraz to jestem przekonany, ze musisz isc do okulisty... no i przestan tyle pic bo Ci sie juz rece trzesa na myszce! :D |
Widze ze te wypadki chodza po ludziach. Juz chyba drugi raz cos sie pomylilo VermilioN'owi.|| ||
|
chyle czola
przed tymi przyciskami :\ chyba rzeczywiscie jestem slepy :)
kapsel wyluzuj, nie porownuj mnie do goscia co robi to celowo, u mnie to byl przypadek. teraz juz nie bede slepy :) peace PS. znowu chcialem usunac ten temat zanim ktos cokolwiek napisal, i znowu sie nie dalo :\ |
To nastepnym razem zglos post/topic do usuniecia.
|
Cytat:
|
Re: chyle czola
Cytat:
|
Re: chyle czola
Cytat:
Jedynie Moderator/Administrator moze to zrobic |
Nie usuwać - robi się wesoło:boks:
|
Cytat:
|
swoja droga
sam sie sobie dziwie, przeciez juz poand 100 postow wyslalem poprawnie :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:31. |