![]() |
Cytat:
|
Cytat:
No pewnie , że jest się z czego cieszyć =- niektórzy utkwili na dobre na 2 roku - najgorsze jest to , że muszą bulić i to słono. ^_^ :D 8) Pozdrawiam Ładniejsza i najważniejsza połówka Brzuszka- czyli pępek |
nie dobijajcie mnie...
poza tym - pol sesji u mnie oznacza 2tyg zapieprzu... non stop po 18-20h dziennie... |
Ostatnia sesje - prawie 20 lat temu!!!! Pozniej studia podyplmomowe, kolejne, kursy i..... marzy mi sie kolejna sesja egzaminacyjna. Te nieprzespane noce, dreszczzyk emocji, wredne pytanka!!!
Sid! Gratulacje i ... szykuj sie do kolejnej!^_^ ^_^ ^_^ |
Cytat:
|
coz jakby mi zostalo ze tancze i spiewam to bym sie cieszyl :)
a elektronika nie jest zla - od pewnego czasu mnie to interesuje... i tak mam w planach wylot do szwecji - a tam robote sobie znajde - nawet jako elektronik-ukladowiec |
Re: mam juz pol sesji z glowy!!!!!!
Cytat:
|
jezuuuu ja kcem studiówwwwwwwwww - to były czasy a po studiach ....... BEZROBOCIE .....
powiecie ze sie czepiam ale pisze to "doswiadczony" 5 miesieczny bezrobotny z tytułem mgr inż informatyki ;( |
Cytat:
Elektronika to jednak pasjonujące zajęcie :) |
Ech studia ... to były czasy, jest co wspominać
|
Cytat:
ja jednak wolę teorię sterowania :)choć układy przekształtników falowych sterowanych fazowo nie są mi obce / chyba qrde przypomniałem sobie nazwę mojej pracy dyplomowej :)/ pozdro |
7105 to chyba klocek do zas impulsowego - swoja droga cudowna konstrukcja... - siedzi chyab w kazdym komputerowym zasialczu...
a to jest zadanei w ktorym haczykiem bylo znalezienie takich tr zeby izw bylo 0.1 a nie 0.3 jak wychodzi z wiekszoscia... no i ten glupi foldback obnizajacy sprawnosc - ale wyszlo - po 2 tyg bojow... |
A ja wlasnie zdalem ostatni egzamin na studiach !!! I sam nie wiem czy jest sie z czego cieszyc !? :buu:
|
Czyżbyś zaprojektował wnętrze 7105 ? :D :D :D
|
... a ja prawie całą, jeszcze tylko rzecznik prasowy i brytyjski języczek i...... KONIEC SESJI !!! :P :* || :glaszcze: :kasa:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:02. |