![]() |
oj kloda az milo...
i rada do RIP'a (nie wiem czy wiesz ale taki sam tytul ma SWIETNA gazeta muzyczna...) - polska wersje NWN moze ci kupic w kraju rodzina znajomy i poslac poczta - mzoesz tez kupic wysylkowo w sklepie internetowym nwn na piracie jest malo przyjemny... poza tym warto kupic te gre... - tak jak co najmniej 1/10 tego co masz - bo poza grami sportwymi w ktore nigdy nie gralem (wole pobiegac samemu) to jest to klasyka klasyki... |
To nie forum Warezowe. Tu cos lekko zalatuje piractwem.
|
Neverwinternights
Witam!
Mam pytanie i prosbe zarazem. Mieszkam w Holandii ale wole gry w polskich wersjach jednak tu z takimi klopot. Kocham gry typu NEVERWINTERNIGHTS lecz niestety nie mam jej w polskiej wersji jezykowej a bardzo bym chcial, mam natomiast w angielskiej wersji. Jesli ktos moglby mi podeslac kopie polskiej wersji moglbym sie zrewanzowac angielska wersja NEVERWINTERNIGHTS lub innymi wymienionymi ponizej. Mi konkretnie chodzi o NEVERWINTERNIGHTS i bardzo mi zalezy by zdobic polska wersje jezykowa!! to te gry jakie posiadam: RALLY SPORT CHALLENGE, JEDI KNIGHT OUTCAST 2, MAFIA,MAX PAYNE PL, DUNGEON SIEGE, MEDAL OF HONOR, HALF LIFE,SERIOUS SAM - THE SECOND ENCOUNTER, ICE WIND DALE 2 I 1, HEROES 3 PL, NOX, AGE OF EMPIRE 2, SUDDEN STRIKE, BLACK & WHITE, TENNIS MASTERS SERIES 2003, ZOO TYCOON, COLLIN 2, GLOBAL OPERATIONS, GTA, SEGA RALLY CHAMPIONSHIP, SETTLERS 4, COMMANDOS 2, HITMAN, WARCRAFT, VAMPIRE THE MASQUERADE - REDEMPTION, NEVERWINTERNIGHTS, STRONGHOLD PL I ANG, ANOTHER WAR, AGE OF MITHOLOGY, FALLOUT TACTICS, EARTH 2150, Pozdrowienia Jacek |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:03. |