![]() |
TV-OUT in RADEON 9000
mIanowicei doszły mnie plotki że karta jak w tytóle ...przy wybraniu opcjii HYDRA View(Odpowiednik DUAL Viewe Nvidii) ...nie wyświetla na telewizorze napisów do filmów DIVX!! a zależy mi na odpowiedzi ...ponieważ JURo kupuję tą kartę:cisza:
|
Re: TV-OUT in RADEON 9000
Cytat:
To kanał.Lepiej Radeona 8500 lub 9000 Pro,zresztą poczytaj sam.Tutaj. |
Re: Re: TV-OUT in RADEON 9000
Cytat:
Cięcia jakich ATi dokonał w architekturze pozwoliły znacznie zmniejszyć cenę, nie czyniąc przy tym z procesora aż tak bardzo upośledzonej jednostki I jak mogliśmy się przekonać z testów, 9000 Pro radzi sobie całkiem nieźle. Czytałem wszystkie testy ...na czym opierasz swoja teze żeby NIEKUPoWAĆ ???? |
Opis do którego podałem ci link dotyczy Radeona 9000 PRO.Czyli krótko:
Radeon 9000 PRO - TAK Radeon 9000 - NIE |
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam. |
Cytat:
Mam pytanie, czy posiadasz kartę Radeon9000, że tak negatywnie się o niej wypowiadasz? Czy tylko tak rzucasz słowa na wiatr, bo gdzieś, coś, ktoś napisał ? A tak w ogóle, ATI nie robi ludzi w babmuko, ponieważ każdy wie, że 9000 jest słabsza od 8500, niewiele, ale jednak słabsza. Po prostu R9000 został stworzony po to, aby ludzie mniej zamożni również mogli się cieszyć kartą, która, jak za swoją cenę, ma doskonałe wyniki. I ATI tego nie ukrywa. Zaraz po tym , jak karty R 9000/9000Pro wyszły na rynek, każde medium trąbiło, że 9000 to ekonomiczna-tańsza wersja 8500. I, jak to udokumentowano w testach, bije na głowę GeForce'y 4 MX. |
Cytat:
|
Re: TV-OUT in RADEON 9000
Cytat:
Pewnie jakiś zakup już zrobiłeś, więc to, co teraz napiszę, nie będzie miało większego znaczenia. Napiszę tylko tyle, że posiadam kartę Radeon 9000 ze stajni HighTech i napisy do filmów Divx SĄ WYŚWIETLANE NA TV . Kwestia ustawień, a jest ich naprawdę dużo. Nie potrzebny jest dodatkowy soft typu TVTool, wszystko jest dołączone do oprogramowania, po zainstalowaniu mamy dostęp do panela sterowania ustawieniami karty. Możemy tworzyć sobie schematy, w różnych rozdzielczościach i odświeżeniach ekranu, możemy ustawić sobie wyświetlanie typu: tylko Monitor, tylko TV, Monitor z podglądem na TV, TV z podględem na Monitor. Tą kartę nie zamieniłbym na żadną inną, no chyba że na GF4Ti lub Radeon 9500/9700, ale ceny tych kart są dużo dużo wyższe. Tak czy inaczej, życzę trafnego wyboru. |
Cytat:
Kartę 9000 kupił sobie do domu mój szef.Po tygodniu wylądowała w firmowym kompie, a on kupił 9500PRO. p.s. Ja używam od 2 lat tylko kart ATI.I w domu i w pracy.I bardzo sobie chwalę.Nie zmienia to faktu że nieuczciwi sprzedawcy wciskają lamerom(czytaj mój szef) ciemnotę.Narka. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:34. |