![]() |
jest spox! Wystarczylo uzyc RegCleanera a zapomnialem o nim!;)
Dzieki! |
XP home to maksymalnie okrojony XP pro. Jakby go bardziej okroili to pewnie przestał by działać^_^ .
Najpierw zerknij tu czy nie ma tam zbędznych smieci: Menu start > Programy > Autostart. Następnie przy pomocy regedita (Menu start > uruchom > wklepujesz 'regedit' ) sprawdzasz te klucze: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run oraz HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run tylko usuwaj zbędne wpisy z pewną ostrożnością, bo można wywalić coś potrzebnego np. sterownik |
ok dzieki ale ja niechce zmieniac systemu ;( ktos mi kiedys mowil ze na xp pro nie chca chodzic gierki dla mnie to bzdura bo podobno systemy z rodzinki xp roznia sie tylko opcjami (czy to prawda?)
A nie idzie jakos tego poustawiac? |
Czasem tak jest gdy system się męczy z uruchomieniem jakiegoś programu który jest w autostercie lub w rejestrze w dobrze juz znanym kluczu 'Run'.
PS. zmień sobie system na xp pro ;) |
Zapraszamy-Ekran w WINXP
Od ostatniego czasu ekran w windows xp home edition chyba z minute jest na ekranie i nie wiem ale dopiero jak klikam bez przerwy escape to wychodzi. Co moze byc przyczyna?Nigdy sie z takim czyms nie spotkalem!
:o |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:30. |