![]() |
Win. Xp Przy Wypalaniu Restartuje Sie Albo Pokazuje Sie Niebieski Ekran.co RobiĆ???
KIEDY WYPALAM PŁYTKE OBOJĘTNIE Z JAKA PRĘDKOŚCIA NA NERO.KIEDY KOMP. ZOSTAJE CHOCIARZ TROCHE OBCIĄŻONY TO WINDOWS PADA TZN. RESTARTUJE SIE,KIEDY WYŁĄCZYŁEM TE OPCJE ABY SIĘ NIE RESTARTOWAŁ PODCZAS BŁĘDU SYSTEMU TO TERAZ POKAZUJE SIE NIEBIESKA PLANSZA.MOŻE JUZ KTOS SPOTKAŁ SIE Z TAKIM PROBLEMEM NIECH MI COS PORADZI CO ROBIĆ???
|
Jaka wypalarka, jaka plyta glowna, jaki proc ???
|
Witam!
to jest typowe dla problemow zwiazanych z kontrolerem IDE lub pamiecia |
Cytat:
|
sprawdz dma, sterowniki do plyty glownej, wlasciwosci urzadzen, ustawienia nero, dysk, kontroler,.... nic innego mi narazie do glowy nieprzychodzi pokombinuj bo masz cos nakiepszczone w systemie :(
|
1. Wychodz z netu jak wypalasz.
albo 2. Najnowszy BIOS i stery 4in1 - to mi pomoglo - przy tej plycie. |
Chm a moze zasilacz nie wyrabia??? A moze format c by pomogl???;) To sie dzieje tylko w nero?
|
Cytat:
POZDRAWIAM |
Cytat:
|
Cytat:
Zaślilacz nówka 300 wat chyba wystarczy na nagrywarke ,HD i,DVD Toshiba,format C hmm właśnie przeinstalowałem Win. oczywiście z formatowaniem (pełnym) narazie na innych prog. nie sprawdzałem ale spróbuje.. POZDRAWIAM |
Cytat:
Już sprawdziłem jak wypalam na CLONCD 4.2.0.2 PL :-)to dzieje sie dokładnie tak samo (jak odczytuje na którym kolwiek z moich napędów to jest wszystko ok) POZDRAWIAM |
Cytat:
|
Po wielu testach miałem jeden przypadek że windows padł minute po jak płytka została juz wypalona,oczywiście bez błędów :-)
CO WY NA TO MOŻE PROBLEM TKWI W ZUPEŁNIE CZYM INNYM? MOŻE TO NIE MA NIC WSPULNEGO Z NAGRYWARKĄ??? ALE NIGDY WCZEŚNIEJ MI SIĘ COS TAKIEGO NIE DZIAŁO :'( |
Cytat:
|
Re: Win. Xp Przy Wypalaniu Restartuje Sie Albo Pokazuje Sie Niebieski Ekran.co RobiĆ???
Cytat:
Potem przetesuj gruntownie komputer - test pamieci, procka, itp itd... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:35. |