![]() |
CDRinfo.pl - histroia i sprawy ogólne...
Mam takie pytanko odnośnie historii CDRinfo.pl. Tzn. chciałbym wiedzieć kiedy została utworzona, kiedy powstało Forum itd.
I jeszcze jedno: działalność serwisu musi być oparta na jakichś fundamentach finansowych (chociażby po to, żeby utrzymać serwer, obsługa itd.) i chciałbym się zapytać skąd biorą się na nią środki finansowe? Może ktoś napisze kronikę CDRinfo.pl :D, której treść może wyglądać następująco: "Serwis CDRinfo.pl powstał ble ble ble i od tamtego czasu wiedzie prym wśród polskiego Internetu w tematyce dotyczącej nagrywania. Jak dotąd tysiące użytkowników doświadczyło zbawienia po zapoznaniu się z zawartością serwisu i otrzymaniu pomocy od fachowych użytkowników sławnego Forum." Fajne, nie? Zupełnie po linii Partii :D :D :D :D :D :D :idea: |
Na początku był to serwis GAL CDR w domenie prv.pl (czyli www.gal.prv.pl). Później przechodził zmiany kosmetyczne i nie tylko aż w końcu jest to co widzicie.
|
Cytat:
Pozdrawiam |
Przypuszczalnie jest nas bardzo niewielu. Popatrz na daty rejestracji aktywnych userów.
|
Ja niestety (na)trafilem na cdrinfo gdy bylo juz www.cdrinfo.pl
|
Cytat:
niektorzy zamin sie zapisali na forum przez dlugie tygodnie zagladali do serwisu :) dlatego nie nalezy sie sugerowac data przystapienia do spolecznosci forum :) |
Cytat:
oczywiscie to tylko sugestia :fiu: |
Cytat:
Tak było na przykład ze mną. Zaglądałem na serwis kupę czasu zanim się zapisałem. W sumie ktoś mógłby spisać dzieje CDRinfo.pl w jednej "kronice" aby umieścić ją na stronie głównej. |
Cytat:
|
Czy zatem powstanie taki dział?
|
Witam!
jestem ZA !!! tylko niech zrobi to ktos, kto ma o tym najwieksze pojecia i najdluzej jest zwiazany z serwisem... moze sam tworca/tworcy? nie jest to chyba az tak bardzo czasochlonne zadanie... |
Cytat:
Ja tak samo ;p |
może by tak BD napisał książke "Dzieje Cdrinfo... - historia szlachecka o miłości"
:idea: |
ja niestety pierwsze pol roku istnienia cdrinfo (wtedy galcdr) nie moge opisac bo mnie jeszcze nie bylo tu
ale pamietam jeszcze ten czas gdy panowal nam gal - az sie lza w oku kreci - nawet mam gdzies zachowane screeny gdzie widac logo gal |
Cytat:
oczywiscie byl to gal ale bylo to konto na serwerze jednej ze znanych firm - adres byl taki http://***/~gal a na forum zapisalem sie w zeszlym roku ... a wiec nie do konca moge sie zgodzic z twoim twierdzeniem :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:42. |