![]() |
Kiedy komentarze przy newsach?
i czy wogole takowe beda :)
Przydaloby sie. |
Witam!
W ogóle to po co komentarze przy newsach? zawsze mozesz tutaj na forum skomentowac newsa! a poza tym to uciazliwe i nastepna rzecz do moderowania... wedlug mnie to calkowicie zbedne |
czy ja wiem
praktycznie w kazdym vortalu sa komentarze przy newsach, board/forum to troche co innego.
|
Witam!
ale CDRinfo to nie "kazdy" vortal - to CDRinfo.pl! czy ten serwis musi byc taki jak kazdy inny? tyla czasu juz istnieje i ma sie coraz lepiej, a jak do tej pory (chyba-przynajmniej ja nie pamietam) nie bylo komentarzy przy newsach. |
Niby forum jest jakim¶tam sposobem komentowania newsów, ale nie zast±pi ono zwykłego systemu komentarzy na stronie głównej. Moim zdaniem to dobry pomysł, czekałem tylko, aż kto¶ wysunie odpowiedni± propozycję :idea:
|
A cierpliwie czekam ...
|
nie ja
podsunalem ten pomysl :) jakies 4 miesiace temu ktos w newsie o tym wspomnial, ze jakas zmiana bedzie no i komentarze przy newsach. ale cos ucichlo wiec wspomnialem o tym.
Przewaga komentowania przy newsach jest to, ze nie trzeba wchodzic na forum i szukac komentarza o newsie, tylko odrazu jest pod reka. Fakt, ze moze znowu kolejna rzecz do moderowania, ale przeciez nie trzeba jakiegos zaawansowanego systemu, wystarczy prosty. |
Na razie powiem tylko tyle, że komentarze się pojawi±, będzie to duża niespodzianka... i dużo konkursów... :D Ale na razie o tym cisza... i tak nam brakuje r±k do pracy.
|
:jupi:
|
ja tez:
:jupi:
:) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:02. |