![]() |
TDK vs. Plextor
TDK vs. Plextor
Która firma produkująca nagrywarki jest Waszym zdaniem lepsza? Przeglądałem testy na CDRinfo i mam mały problem z wyborem. Przed głosowaniem, chciałbym aby Wasza decyzja bardziej była przywiązana do najnowszych modeli. |
AJ!
sprawdz czyim tym razeme oem'em jest ten TDK - przeciez tdk nigdy nei robil nagrywarek tylko je przemalowywal - i wtedy porownaj (przypuszczam ze tak jak do tej pory liteona - choc jeszcze modele 12i 16 to byly plextory - fajnie by bylo gdyby to byly te same nagrywarki :D) |
Moim zdaniem TDK to PLEXTOR tyle ze z plastikowa soczewka!!! ;p
Takie jest bynajmniej moje zdanie |
zbignieff - uzywaj slow ktorych znaczenie rozumiesz... - wszystkim bedzie lepiej
|
Cytat:
???????????????????????? ********************************************** **** Ale ostatnimi czasy ktos tu na mnie "najezdza"(( :zly:??? **** ********************************************** |
Czesc!
Jak masz kase to kup Plextora, a jak chcesz zaoszczędzić to TDK, też będziesz zadowolony. |
Cytat:
|
Cytat:
w twoim zdaniu 'bynajmniej' jest bledem stylistycznym jak stad do wiecznosci... - nic nie znaczy - poniewaz - wysile sie na 'styliste' - 'bynajmniej' powinno byc ( i jest) negacja a nie konfirmacja - stad ten najazd zreszta coz... masz bogata przeszlosc :) |
... Sid, no co ty, przecież nie studiujesz polonistyki, nie strofuj (i nie stresuj) ZbigNieff'a
|
mam koleznake polonistke - o jakich to rzeczach czlowiek rozmawia po winku jednym i drugim... :D
|
Cytat:
|
oooOOOO sorry nie zejde nigdy ponizej 20 zeta a wino!
wole nic nie pic i oszczedzac niz obalac 'tani produkt odpadopodobny' |
Cytat:
A ty dalej swoje!! |
ciekawszą ankietą ( i bardziej na miejscu ) było by PLEXTOR vs YAMAHA !
co do TDK to juz lepiej LiteOna kupic jedno i to samo :) a cena niższa :P |
Cytat:
... choć mam dopiero =naście= lat piło się to i tamto ... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:02. |