![]() |
Cytat:
Przeciesh tu nie oto chodzi;) ;) || |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
RESPECT :) :) |
Oj, Laser mnie 'wyprzedził' :) - tak więc już wszystko jasne :)
|
Witam!
dzieki wielkie Laser - bardzo mi pomogles szacun! |
Ilość załączników: 1
Nokia Monitor Test
|
Ilość załączników: 1
Witam !
Te progsy nie sa rasistowskie i działają ze wszystkimi typami momitorów - w koncu wyswietlają zwykłą kratownice kółeczka i inne takie - mi bardziej do gustu przypadł Nec Monitor Test ale jak kto woli Nec monitor Test i Nolia Monitor Test w załacznikach. Enjoy the screen;) |
Witam!
dzieki Tommyx... a ten Nokia... dziala na wszystkich monitorach? czy mam sie sugerowac nazwa? mam AOC |
Cytat:
|
mi teżżż
A on zadziała do prawie wszystkich typów monitora jak tak to: patryk@rybnet.pl (mam Flatrona F700B)
|
No mi tez troche ucieka z lewej u góry ...
|
Witam!
no ja wlasnie szukam tego narzedzia ale jakos mi to marnie idzie :( mozesz powiedizec cos wiecej na jego temat? czy trzeba go wlaczyc zeby wczesniej ustawione opcje staly sie aktywne czy wystarczy raz ustawic a on zapisze to w rejestrze/plikach systemowych? ile zajmuje ten program? mozesz mi go przeslac? mail |
siemanko majlepiej ustawoa sie monitor każdy monitor programem nazywa sie on nttest wyswietla on specjalne bajery do ustawienia monitora ramki boki itp sprawy co pozwala na poprawne ustawienia monitora w jego konfiguracji. moge ci go wysłac na poczte albo szukaj w necie
|
Jak wyregulować monitor?
Jak ustawić prawdłowe parametry m menu OSD monitora aby krawędzie były proste(LG F900P) Oczekuję wselkich wskazówek jak dobrać wszelkie ustawienia bo jak narazie nie mogę ustawić dobrze obrazu}
Pozdrawiam. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:50. |