![]() |
dzieki za pocieszenie, ale ja juz mam pewien uraz do serwisu po tym jak sprzet mi sie jaral 3 razy (sam z siebie) i w serwisie trzymali go w nieskonczonosc, i wyszlo z tego 3 miechy i to akurat na okres wakacji...
|
Cytat:
|
nagrywara poszla do serwisu, czyli mam minimum 2 tygodnie w plecy, ach jak ja nie lubie serwisowania sprzetu...
|
wlasnie mam watpliwa przyjemnosc testowania takiej jednej i tez sa zonki
ta sztuka ledwo co czyta cd-r (czerwone pola tam gdzie cdrom pokazuke zielone), przy wyzszych predkosciach odczytu slychac dziwne stukania z mechanizmu jakby glowica udezala o plytke, po ograniczeniu predkoci nero drivespeed czyta w miare normalnie przy takich obiawach palenie testowalem tylko na rw - wykazuje bledy (o ile wogule ruszy) podejzewam zabrudzenie optyki - tylko dziwne bo sprzet ma niecale 2 miesiace cos da sie zrobic domowym sposobem czy service only? |
Cytat:
|
Nero po prostu sie zawiesilo, na poczatku nagrywania wysypalo error (interruped by user - nie ten przycisk w nero sie nacisnelo :) ) i ani nagrywa ani wylaczyc sie nie da... Normalnie jak jest przycisk do przerwania to chyba nie powinien niszczyc sprzetu:(
|
Re: zwis nagrywarki lg gce-8481b
Cytat:
|
zwis nagrywarki lg gce-8481b
czy ktos spotkal sie juz z czyms takim ze po wywaleniu sie nero nagrywarka dalej sobie mrugala lampka, a po restarcie i nawet wylaczeniu komputera nie rozpoznaje zadnej plyty?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:46. |