![]() |
Kulturka na Forum
Skończyłem czytać posta,chciałem zabrać głos,a tu -klozet.
Pech. Mnie nikt nie obraził.Jest na forum kilka osób,które mogłyby mnie obrazić.Ale jaki¶ niedorozwój na zrywce z Zakładu? Zdarzały się już tu różne humorki,ale na jakim¶ poziomie. Taki przypadek to klinika,a Wy traktujecie to jak zachwianie normy. To się leczy ,a nie dyskutuje. I wesoło było ;rzez chwilę.Nie zdziwiłbym się gdyby to Sid z Bartezem zrobili se jaja-je¶li tak-brawo-było ¶miesznie^_^ |
niestety brzuszki - nie wykreowalismy tego 'pana' - sam przyszedl - jaja owszem byly - rechotalismy sie z bartezem po kazdym jego tekscie - a jak mi jesczez naublizal (to ten wyedytowany przezmnie post) to stwierdzilismy - DOSC i polecial
a post zostal otwarty na moja prosbe - wogole jestem przeciwny zamykaniu tematow ktore nie sa ewidentnym crackserialem - kazdy inny powinien umrzec smiercia naturalna |
Ale popatrz-taki typ jest jakos tam pożyteczny:czujemy się od niego lepsi-poprawia nam to humor,roz¶mieszył nas,podnió¶ł niektórym ci¶nienie..
Trochę pyskówy i fajnie jest. A nudno odk±d BGD się już tak często nie udziela:) |
Brzuszki, jak kulturka, to po browarku... :)
|
Nuda na tym forum jak cholera a taki fajny post zamykaj±.
Chamstwo należy zwalczać chamstwem i kultur± osobist±. 8) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:58. |