![]() |
Miałem to samo. Prawdopodobnie masz namieszane cos z divix'ami.
U mnie jak zainstalowałem Nimo po formacie dysku i instalce Windowsa film zaczął chodzić bez problemu. |
a wiec.......
Jak do tej pory nie udalo mi sie jeszcze go obejrzec :( (( !!! Tellmeaboutdivx v0.15 twierdzi ze uzyto kodeka: video - DivX ;-) MPEG-4 Low-Motion, audio - MPEG Layer 3, 128 kbit. Z kolei jesli odpalam go z AllPlayera to on chce mi sciagnac Divx 3.11 alpha! Mam zainstalowane kodeki: ac3filter 0.63b, DivX Pro 5.0.3 GAIN Bundle, DivXPack 5 02-008, DShowPack, Nimo50Build7, PICVIDEO2, XviD-04102002-1, Divx3.11 alpha! No i jak ja go mam obejrzec..!!!..? |
to niech kumpel zobaczy we wlasciwosciach pliku jaki kodek jest uzyty i finito, bedziesz juz wiedzec czego ci brakuje
|
|
Tu powinno byc wszystko:)
http://www.divx4u.pl/plikownia/index...rogramy&kato=1 |
Sciagnelem XviD-04102002-1 i nie dziala.
Ale za to skrzynka... tak ;) . |
Kodek XviD ver. 3....
|
Brakujacy kodek
Posiadam film "Ring" (wersja japonska ;) ) i nie moge go odpalic (wychodzi komunikat "Klasa nie jest zarejestrowana"). Zainstalowalem DivXa 5.0.3 Pro, NimoCodek build7, AC3, DivX Packa, ffdshow....
Po kazdej instalacji sprawdzalem i nic. All Player twierdzi, ze potrzebny jest DivX 3 Alpha. Sciagam i to samo - "Klasa nie jest zarejestrowana". Czy ktos wie o jaki kodek chodzi. P.S - Plik nie jest uszkodzony, bo wodzialem jak chodzil u kumpla (a dla dociekliwych uwaga - on i tak mi nie powie bo sam nie wie 8-) ). |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:01. |