![]() |
Cytat:
|
Poki co dalej jedziemy na tulipanie 1.2 MHz - ale dziala o klase lepiej niz 400 mhz :) - przy okazji zmiany sprzetu padl:
zasilacz karta grafiki dysk - moze w poniedzialek przejdziemy na atlony - nie bede pisal jakie byly przejscia z nowym sprzetem - Murphi to sku****... :) Pozdrawiam Misiek4 |
No to teraz tylko czekamy na nowy sprzęt8)
|
No wiesz, procesor jest obciazony w 100% przez prawie caly dzien i dlatego cud, ze serwer wogole jakos pracuje :)
Pozdrawiam Misiek4 |
Cytat:
|
Procesory otrzymalismy dzieki uprzejmosci firmy AMD Polska a dwuprocesorowa plyte glowna dzieki uprzejmosci MSI Polska.
Pozdrawiam Misiek4 |
lacze jest good - ale procek serwera to awaryjnie 400 mhz - niestety nie wytrzymuje biedaczyna - ale juz za dzien, dwa serwer dzieki beda napedzaly dwa athlony MP 2.2
Pozdrawiam Misiek4 |
Cytat:
|
jest tragicznie...
mam pol megabitowe lacze - a strona do odpisywania laduje sie 40sek! musze otwierac kazdy post w nowym oknie zeby WOGOLE cos zdzialac... |
No teraz jest ok:)
|
Guzik prawda, forum nadal nie dziala(( tzn dziala jakby w porywach i kilka postow sprawnie wejdzie a potem kicha. Wlasnie przed chwila z zegarkiem w reku czekalem 15 minut na kolejna strone i dalem sobie spokoj. O dziwo strona glowna wskakuje migiem, inne strony z netu tez sprawnie. No panowie, jak to mowia, po piwku i do roboty.:piwo: ;)
|
Mi tam przedwczoraj raz poprawnie sie forum zaladowalo tak to "nie ma takiego serwera" a powiadomienia a wiadomosciach przychodzily,??? wczoraj wogole niemoglem przegladac forum mimo iz dostawalem powiadomienia o nowych wiadomosciach :blee: dziwnym trafem wszelkie inne adresy www dzialaly poprawnie :blee:
a i www.cdrinfo.pl ogladnolem dzis po dwoch dniach "przerwy" :( ktos wie co sie dzialo, kosmici napadli ??? :D |
Wyraznie przyspieszylo||
|
Dzisiaj 4um ruszylo u mnie dopiero o 23.40!
Ale nie marudze, teraz idzie szybko i bezbolesnie:) |
Mi tez dobrze chodzi odkad wylaczyli proxy. A kiedy bylo wlaczone to mi z kolei chodzilo jak mol. Wie ktos moze dlaczego tak jest???
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:33. |