![]() |
Ballady Bułata Okudzawy
Witam !
Mam prosbe - nie macie moze w swoich zbiorach piosenek utworów " Bułata Okudzawy " ? Mam jeden kawałek " Zołnierskie Buty który jest z reszta uszkodzony. Jakby co to skrzynka stoi otworem Dzieki. |
Re: Ballady Bułata Okudzawy
Cytat:
Lacznie jest tego ok.120MB |
Re: Re: Ballady Bułata Okudzawy
Cytat:
O kurde !! Skrzynka na onecie czyli 10 MB !! To moze załoze konto na eDysku ? Bo FTP nie wchodzi w gre - wew IP |
Re: Re: Ballady Bułata Okudzawy
Cytat:
Konto na eDyku to 25MB + skrzynka 10MB czyli 35MB na raz 120 / 35 = ~4 czyli 4 przesylki! To co zakłądac to konto czy sie meczymy przez skrzynke ? |
Witam !
Jush sie FTP kombinuje - daj znac ze jeszcze zyjesz :) |
jest mi wszystko jedno - dzisiaj zaraz wylaczam komputer, jutro mam troche zajec ale od czwartku rano moge wysylac. Mysle ,ze e-dysk bedzie wyugodniejszy, bo nie bedziesz musial warowac przy komputerze i sgac po 4 puiosenki, a ja wyslwe w partiach to ci sie box zablokuje.
Przemysl i daj znac |
Cytat:
Mam jush ftp - Dzieki Majonez ! Jak Ci mam przesłac na niego namiary ? Poszło na maila |
spoko - Bułata masz jak w banku. W czwartek rano wlaczam komuter i laduje. Daj mi znac na priva w gdzie
|
Ja też go lubię słuchać i byłbym zainteresowany tymi piosenkami. Jest jednak duży problem bo przesłanie przez internet nie wchodzi w grę. Chyba że któryś z szanownych kolegów byłby tak miły, nagrał mi to na płytkę i przesłał pocztą. Byłbym bardzo wdzięczny.
|
Cytat:
Jak chcesz to moge Ci to wysłac Poczta Polską / mp3 nagrane na CD / tylko poczekaj jak to sciagne w czwartek przystepujemy do akcji : Bułat Okudzawa ;) |
Cytat:
|
no to siedzi Okudżawa tam gdzie podales.Przyjemnego sluchania:)
|
Cytat:
Dobiore sie do tego tylko namiary na składzik zostały na starym HDD:buu: BGN jakbyś mógł na priva podesłac lub na gg / port i IP / Dzieki ! |
poszlo na priva, bo nie uzywam GG. Bede gdzies za dwie godziny
|
Cytat:
BIG THX |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:44. |