![]() |
CDR Linux
Witam
Jaki jest najlepszy program do nagrywania po Linuxa? , czy jest może Nero pod Linuxa? Pozdrawiam maczeta |
Witam
Tez sie ostatnio nad tym zastanawialem bo nosze sie z zamiarem zainstalowania linucha. Jakies rady / informacje Panowie i Panie ??? :D Pozdrawiam |
|
KOnCD - nie wiem czy najlepszy, ale nieźle działa i jest prosty
|
Nie wiem czy najlepsze ale dobre sa xcdroast i eroaster.
A napewno xcdroast jest najbardziej popularnym programem. Wiekszosc go uzywa bo jest prosty i latwy w obsludze. |
Cytat:
a ten program nie jest cały czas w fazie przygotowywyania i wogóle, nie jest to czasem jakaś beta? obsługuje wszystkie nagrywarki ? widziałem go i szczerze mówiąc mi się nie spodobał || |
Cytat:
Czy obsluguje wszystkie nagrywarki? Nie wiem ale napewno wszystkie najnowsze. Moja bez problemu. Naprawde jest to bardzo fajny programik. I chyba najlepszy na linuksa. A widzialem jak dotad 4 :P Bo mam je w mojej dystrybucji. A jakbys chcial cos wiecej sie dowiedziec to zawsze mozesz looknac na www.xcdroast.org Pedros masz moze link do tego programu co go podales? |
Nie mam linków niestety ale:
KOnCD i Xcdroast mam w swojej dystrybucji Lycorisa w postaci pakietów rpm. Nie będę tu zamieszczał bo pierwszy ma 1MB, a drugi 750 kB. Jeśli ktoś chciałby żeby mu przesłać to proszę o kontakt przez maila. 1. koncd-1.0rc2-44rl.i586.rpm 2. xcdroast-0.98alpha10-1.i386.rpm Jeszcze słyszałem o Gcombust, Gnometoaster - jako graficzne nakładki na "cdrecord" Ale ja tego nie wypróbowywałem ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:08. |