![]() |
Muzyka na CR-R
Mam mały problem z muzą audio. Niewiem jak nagrać ją tak aby była otwarzana na wierzy jak i na kompie. Gdy płyta jest nagrana w trybie DAO to mogę ją nagrywać tylko na kompie, ja jeżeli w trybie TAO to na wierzy. Co mam zrobić aby odwarzć na tych dwóch napędach.
Płyta nagrywana jest z prędością 8x. |
Ja nagrywam w trybie DAO i odtwarzam w czyn chce i chodzi jak malowanie. Natomiast w trybie TAO jak odtwarzam w wiezy to odtwarza mi tylko jeden (pierwszy) kawalek i koniec (chociaz to jest normalne :) ).
Trza nagrywac w DAO, ale poczekaj na kogos madrzejszego ;) moze ON ci pomoze :D . |
Oczywiscie ze nagrywaj w DAO. Tak sie zastanawiam czy zamykasz plyte, bo wtedy wieza moze nie widziec plyty (jak jest nie zamknieta), no i chyba nie kombinujesz nic z multisesjami przy audio? Kwestia plytek raczej odpoda skoro mowisz ze nagrana w TAO dziala a w DAO nie.
|
Niechodzi mi w którym lepiej nagrywać ale jak nagrywać żeby odtważało na każdym aparacie multimedialnym.
Nie używam multisesji i kombinuje spłytami. Jeżeli nie starcza na płytę to nie nagrywam. Może jesto problem z jaką prędkością nagrywam, a nie w jakim trybie. Bo zauważyłem że płyty ze sklepu mogę odtważać wszędzie, ale nie mogę tego z swoim albumem. :czytaj: |
Może to wina odtważacza. Niektóre wieże mają problemy z czytaniem CDR.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:28. |