![]() |
czy ma ktoś rosyjską pieśń "Wajna Narodnaja"
jeśli tak to proszę o wiadomość
taka wojenna piosenka, bodajże wykonuje to orkiestra Armii Czerwonej czy ZSRR, tak ze 100 chłopa... |
Doskonale wykonuje to Chór Aleksandrowa - potęga!
|
ja mam jak znajde rano załacze
|
Ilość załączników: 1
Przeszukałęm teraz zasób swoich mp3 - bo cholerka byłe dziś u fajnej qmpeli na kawie a ze sie fajnie rozmawiało (jest psychologiem ;) no i pracuje w salonie plusa (Laser ta co ci mówiłeż ze mnie naciągła na komóre ;))) to nie skonczyło sie na jednej i teraz za cholere usnąć nie moge ;)
cholerka niewiem czy ci o to chodziło (bo wydaje mi się ze o to) spakowany rar.3.11 |
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
i ostatni 9 - sorki że troszke zapchałem forum dałbym w 1 pliku lub mniej ale ograniczenie jest ;(
|
wybaczamy...
eh... psycholog powiadasz?... :D |
nie chce mi sie sluchac tych *.rarow, ale dawny hymn ZSRR nie jest tym o c pytano( tzn.pisnia "Narodnaya vayna").
Ale jak ci pisalem, masz jak w Banku, tylko znajde chwile,ze poszukac na soich plytkach |
Tak kurde myślałem -no nic ale jeszcze pogrzebe...
Sid - no psycholog a wygląd jak wam to wytłumaczyc 175cm nóg z twarzą LeeAnn Rymes (czyli te przymróżone oczy - ludzie miękne jak ma dzewczyna takie oczy) ;)) - az mnie cos ściska że ma chłopa - tzn jeszcze ani nie mąż ani po zaręczynach - przebiegu rozmowy nie przytocze ale powiem ze odbywała sie na leżaka ;))) - bez skojarzeń ale serio po prostu lezelismy ..... jezu ledwo sie utrzymałem. :buu: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:20. |