![]() |
Witam
Jest taka pasta do czyszczenia wyswietlaczy z rys DISPLEX, wpisz w wyszukiwarce na allego. Niewiem jak to sie bedzie mialo do czyszczenia plyt. Pozdrawiam |
Witam !
Oj ja bym był ostrozny z takimi patentami !! Taka sciereczka zawiera zapewne rozpuszczalnik który rozpuszcza wierzchnia warstwe ochronna płyty i usuwa drobne ryski. Mozna w ten sposób załatwic telefon / zetra sie litery rozpusci klawiatura / Kiedys miałem taki patent to mi sie z plastiku na budowie zrobiła taka maź która nie ciekawie yglada teraz jak zastygła. Gdzie mozna kupić w WaWie - nie powiem Ci bo nie mieszkam tam - ale celowalbym w giełde elektroniczna albo w sklepy elektroniczne/ komputerowe - czasami takie rzeczy widuje w Media Markt / Łódź / Pozdrawiam i apeluje o ostroznosc;) |
Ściereczka Do Czyszczenia Rys ! ! !
Witam !
Mam takie pytanie do was użytkowników, Gdzie można kupić (mieszkam w Warszawie) Sciereczkę do czyszczenia płyt, wyświetlaczy komórek, i innych plastikowych ekraników ? Wiem napewno że są takie ściereczki do czyszczenia płyt z rys, ale jak płyte czyści to taki plastikowe szybki z drobnych rysek też powinna wyczyścic, czekam na odpowiedzi i serdecznie pozdrawiam ! __________________ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:48. |